Perhetupa

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Perhetupa on kohtaamis- ja puuhailupaikka lapsille ja heitä hoitaville aikuisille yhdessä. Perhetupaan voi tulla joustavasti aukioloaikoina.

Perhetuvassa on perheiden kanssa suunniteltua ohjattua toimintaa lapsille ja vanhemmille yhdessä. Kerhossa leikitään ja pelaillaan, askarrellaan ja maalaillaan, liikutaan ja lauletaan laululeikkejä sekä ihmetellään asioita hartaushetkissä n. klo 10.20.

Noin kerran kuussa aikuisilla on mahdollisuus keskusteluun ryhmässä. Lapsille järjestetään omaa ohjattua toimintaa aikuisten keskustelun ajaksi.

Perheet Masala ja Veikkola. Verkostot

lastenohjaaja, perhetyöntekijä

Perheet Laajakallio, Masala ja Veikkola Verkostotyö

Veikonvintin asukaspuisto

Vanhemmuuden vuoristoradalla

Yhteistyössä Kirkkonummen kunnan perhepalveluiden, neuvolan ja asukaspuistojen kanssa toteutettu vertaisryhmä vanhemmuuden kysymyksistä.

Piennarpihan asukaspuisto

Vanhemmuuden vuoristoradalla