Rukouslaulumessu

Rukouslaulumessu Kirkkonummen kirkko

Rukouslaulumessussa voi rauhoittua keskiaikaisten sävelmien, psalmien ja vanhojen virsien äärellä.

Rukouslaulumessu on ehtoollisjumalanpalvelus, jonka laulut ovat vanhoja keskiaikaisia rukouksia ja psalmeja, gregoriaanisia lauluja. Lisäksi laulamme vanhoja virsiä.

Jätä kiire taaksesi, pysähdy, kuuntele hiljaisuutta, anna Jumalan pyhyyden koskettaa. "Minä olen Herran palvelijatar, tapahtukoon minulla niin kuin sanoit"

Messussa mukana Lea Kujanpää, Johanna Salmela, Mari Sirén, Johanna Siltala ja Teija Liukko.

vapaapäivät ma ja ti

Veikkolan aluetyö. Valona-kuoron johtaja.

Gospelworkshop ja konsertti Pyhän Mikaelin kirkossa 24.8. klo 19 ja klo 21

Kaikille avoin ja maksuton gospelworkshop Pyhän Mikaelin kirkossa. klo 19-20. Workshopin johtaa kirkkonummelainen kanttori Nina Pakkanen ja mukana Gospel Helsinki -kuorolaisia. Workshopiin ei ole mitään pääsyvaatimuksia, se on osallistava ja tärkeintä yhdessä laulaminen. Workshopin jälkeen klo 21 alkaa Gospel Helsingin konsertti, workshopiin osallistujat pääsevät konserttiin puoleen hintaan.

Virsimaraton Pyhän Mikaelin kirkossa 25.8. klo 10-14

Virsimaratonissa lauletaan neljän tunnin ajan kevään ja kesän aikana virsiäänestyksessä valittuja suosikkivirsiä sekä muita virsiä. Tilaisuus on kaikille avoin ja laulamaan voi halutessaan tulla vaikka koko maratonin ajaksi.

Messu Kirkkonummen kirkossa

Lämpimästi tervetuloa messuun!