MERITUULI´S GREATEST HITS

MERITUULI´S GREATEST HITS Keskustan seurakuntatalo

MERITUULI’S GREATEST HITS su 11.3. klo 18 Kirkkonummen seurakuntatalolla Nuorisokuoro Merituulen ja The Seawind Housebandin vauhdikas konsertti. Konsertin johtaa Tarja Viitanen liput 10 € Merituulen toiminnan tukemiseen

MERITUULI’S GREATEST HITS

su 11.3. klo 18 Kirkkonummen seurakuntatalolla

Nuorisokuoro Merituulen ja The Seawind Housebandin vauhdikas konsertti.

Konsertin johtaa Tarja Viitanen

liput 10 € Merituulen toiminnan tukemiseen

vapaapäivät to, pe

Keskustan aluetyö.

Johdettavat ryhmät: Nuorisokuoro Merituuli, Seurakuntakuoro ja St. Michael Brass

Kirkkonummen kirkko

Gospelworkshop ja konsertti Pyhän Mikaelin kirkossa 24.8. klo 19 ja klo 21

Kaikille avoin ja maksuton gospelworkshop Pyhän Mikaelin kirkossa. klo 19-20. Workshopin johtaa kirkkonummelainen kanttori Nina Pakkanen ja mukana Gospel Helsinki -kuorolaisia. Workshopiin ei ole mitään pääsyvaatimuksia, se on osallistava ja tärkeintä yhdessä laulaminen. Workshopin jälkeen klo 21 alkaa Gospel Helsingin konsertti, workshopiin osallistujat pääsevät konserttiin puoleen hintaan.

Kirkkonummen kirkko

Virsimaraton Pyhän Mikaelin kirkossa 25.8. klo 10-14

Virsimaratonissa lauletaan neljän tunnin ajan kevään ja kesän aikana virsiäänestyksessä valittuja suosikkivirsiä sekä muita virsiä. Tilaisuus on kaikille avoin ja laulamaan voi halutessaan tulla vaikka koko maratonin ajaksi.

Haapajärven kirkko

Kotikirkon messu ja juhla

Kaikenikäisten kesäinen messu ja kirkkokahvit