Naisteniltapäivä Minä, arvokas nainen

Naisteniltapäivä Minä, arvokas nainen Keskustan seurakuntatalo

Kaikenikäisille naisille ajankohtaisen aiheen äärellä kohtaamista keskustelun, pohdinnan ja rohkaistumisen avulla.

Minä arvokas nainen!

Tule kuulemaan ja pohtimaan, kuinka arvokas olet.

Naisteniltapäivän aiheen alustajana on Sanan päätoimittaja Heli Karhumäki. Mukana Värinä lauluyhtye. Tarjoiluna ruokaisaa salaattia ja kahvileipää kahvin/teen kanssa. Vapaaehtoinen ruokaraha.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteinen ilta jatkuu kirkossa Tuomasmessussa klo 18.

aikuistyö vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Toimin myös Veikkolan alueella ja koordinoin aikuisten toimintaa pienryhmien, parisuhdetyön ja monenlaisten tapahtumien osalta.

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Kesäkahvila

Grillausta ja kahvittelua

Keskustan seurakuntatalo

Aikuisten kesäpiiri

Kesän toimintaa aikuisille.

Kirkkonummen kirkko

Virsimaraton Pyhän Mikaelin kirkossa 25.8. klo 10-14

Virsimaratonissa lauletaan neljän tunnin ajan kevään ja kesän aikana virsiäänestyksessä valittuja suosikkivirsiä sekä muita virsiä. Tilaisuus on kaikille avoin ja laulamaan voi halutessaan tulla vaikka koko maratonin ajaksi.