Kirkkonummen palvelukeskus

Kaiken ikäisille miehille kuntoilua, iltapalaa, pohdiskelua sovitun aiheen äärellä. Tule mukaan koko illaksi tai vain hetkeksi!

Miesten perjantai

Klo 17 Kuntoilua Palvelutalon kuntosalissa. Päivällä pitää käydä Palvelutalolta ostamassa kuntosalilippu.

klo 18 Sauna

klo 18.30 Iltapala (vapaaehtoinen maksu)

klo 19 alkaa ohjelmallinen osuus, Jukka Aalto alustaa ja keskusteluttaa aiheesta: "Mitä miehen pitää tietää Raamatusta"

Kun kysytään, onko Raamattu tarua vai totta, mennään asian ytimeen. Tuo kysymys on mielestäni jokaisen uskallettava tehdä.  Mielestäni tosi mies on se, joka uskaltaa haastaa itsensä tässä asiassa, miettii Jukka Aalto.

Aalto lupaa, että Miesten perjantai-illassa tämä haaste otetaan tosissaan. Pohditaan ja avoimesti yhdessä, miten Raamattuun ja sen kirjoituksiin tulisi miehen suhtautua.

klo 20.15 iltahartauden pitää Lasse Javanainen

Illan isäntänä toimii Raimo Elonsalo