Yhteisvastuu 2020

Yhteisvastuu 2020 keräys alkaa helmikuussa. Loppuvuoden 2019 Yhteisvastuutapahtumat kerryttävät vuoden 2020 keräyskohdetta.

Vuoden 2020 keräyskohteena on perheiden ja vanhemmuuden tukeminen Kirkon Ulkomaanavun, oman seurakunnan diakoniatyön sekä Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Pelastakaa Lapset ry:n kautta.

Kirkkonummella järjestetään Iloinen huutokauppa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi!

Huutokauppa pidetään su 6.10. klo 14 Ellenissä, Kauppakeskus Kirsikassa.Yhteisvastuukeräyksen logo. Sydän, jossa sisällä risti.

Myynnissä hyvää tavaraa ja muita yllätyksiä kotiin ja mökille. Astioita, sisustustavaraa, koruja, tauluja ym. Tavarat ovat nähtävillä huutokauppapäivänä alkaen klo 13.

Maksuvälineinä käyvät käteinen ja kortti. Huutokaupan yhteydessä Ellenissä on myös kirpputori.

Koko huutokaupan tuotto käytetään Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Meklarina toimii Kirkkonummen suom. srk:n yhteisvastuukeräyspäällikkö, kanttori Tarja Viitanen ja huutokaupan järjestää Kirkkonummen suomalainen seurakunta.

Tervetuloa viihtymään!

Jos haluat lahjoittaa huutokappaan, niin ota yhteys:

Helvi Vuolasmaa, p. 050 5678623 helvi.vuolasmaa@evl.fi

Tarja Viitanen, p. 0500 728393 tarja.viitanen@evl.fi

Tavaroita voi toimittaa myös suoraan Elleniin la 5.10. klo 9-15 tai huutokauppapäivänä klo 12-13.

diakoniatyöntekijä

Eteläinen Kirkkonummi ja Kantvikin alue sekä itäinen Kirkkonummi ja Masalan alue

Pohjoinen Kirkkonummi ja Veikkolan alue

vapaapäivät to, pe