Yhteisvastuu 2019

Yhteisvastuu 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta Suomessa ja maailmalla.

Köyhien lasten määrä Suomessa on kasvussa. Noin joka kymmenes lapsi elää pienituloisessa perheessä, mikä tarkoittaa noin 120 000 lasta.

Monien nuorten kohdalla unelmien ammatti on vaarassa jäädä haaveeksi, jos perheellä ei ole varaa maksaa opinnoista aiheutuvia kustannuksia, kuten tietokonetta, oppikirjoja tai ammatillisissa opinnoissa tarvittavia välineitä.

Maailman pahimmilla katastrofialueilla monet lapset ja nuoret ovat menettäneet lähes kaiken tutun ja turvallisen, kun he ovat joutuneet pakenemaan luonnonkatastrofeja ja konflikteja. Tulevaisuus näyttää toivottomalta ja oma merkitys maailmassa on usvan peitossa, kun koulunkäynti keskeytyy. Myös muuttuneet ilmasto-olosuhteet vaikeuttavat ruoantuotantoa, karjanhoitoa sekä lasten ja nuorten koulunkäyntiä, kun perheet joutuvat muuttamaan veden ja tuoreen laidunmaan perässä. (Lähde Yhteisvastuu.fi)

Anna tunti tai kaksi ajastasi ja tule lipaskerääjäksi. Järjestämme Yhteisvastuulle lipaskeräyksen pe 15.2. klo 13-18 ja to 28.2. klo 14-18 Kirkkonummen Prismassa ja Citymarketissa. Ota yhteys Helvi Vuolasmaahan.

virkavapaalla

Itäinen Kirkkonummi ja Masalan alue