Nimikilpailu - Namntävling

Seurakunnilla on uusi tila kauppakeskus Kirsikassa. Tila tarvitsee oman nimen. Anna ehdotuksesi. Församlingarna har ett nytt utrymme i köpcentret Kirsikka. Utrymmet behöver ett namn. Ge ditt förslag. - - - - - Ilmoita yhteystietosi vain, jos haluat osallistua yllätysarvontaan. Lämna dina kontaktuppgifter bara om du vill delta i överrasknings lotteri.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.