Padasjoki 2, 11.-17.6.

Tältä sivulta löytyvät tammikuusta 2023 alkaen kaikki Padasjoki 2 -riparin tapaamiset, infokirjeet ja yhteystiedot

Tämän kirjeen sait sähköpostitse viikolla 2

Sinun rippikouluryhmäsi on Padasjoki 2. Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, Kohti leiriä -päivä sekä leirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et painavasta syystä pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.    

 1. Rippikoulun aloitustapahtuma la 28.1.2023 klo 16–17 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa, Tallinmäki 1. Tapaat ripariryhmäsi ensimmäistä kertaa. Saat infoa tulevasta ja riparipassin, johon keräät merkintöjä kevään aikana.  
   
 2. Lähetyspäivä su 26.3. klo 10–13 Masalan kirkolla, Tinantie 4. Päivän aikana saamme tietoa seurakuntien tekemästä lähetystyöstä, tutustumme, saat oman Raamatun ja vietämme yhdessä messua.
   
 3. Perhepäivä su 16.4. Veikkolan seurakuntakodilla klo 12–16. Vietämme messua klo 12 ja sen jälkeen juomme kirkkokahvit ja -mehut. Tapaamisessa keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan on hyvä olla paikalla. 
   
 4. Gospelkonsertti 21.4. klo 17.30–18.30 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa.  
   
 5. Kohti leiriä –päivä Veikkolan seurakuntakodilla 9.6. klo 10–15. Luvassa on toisiimme tutustumista, oppimista, musiikkituokio ja rentoa yhdessäoloa. Päivän aikana tarjotaan lounas. 
   
 6. Leirijakso Padasjoella Särsjärven leirikeskuksessa su 11.6–17.6. 2023.
   
 7. Konfirmaatiomessu su 18.6. klo 15 Haapajärven kirkossa. Ennen konfirmaatiota konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus klo 13. Konfirmaatio ja rippikoulutodistusten jako kirkolla päättyy klo 16.15 mennessä.    

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat Milla Seire, Johanna Siltala ja Pietari Jetsonen. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.  
Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle. 
Saat lähempänä leirijaksoa vielä leirikirjeen, jossa on tarkempia tietoja leirijaksostamme ja esim. pakkaamista helpottava muistilista.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta on tarve keskustella, ole yhteydessä diakoniatyöntekijä Irja Kekkoseen irja.kekkonen@evl.fi. Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.    

Ole rohkeasti yhteydessä meihin, mikäli sinulla tai huoltajallasi on mitä tahansa kysyttävää rippikouluun liittyen. Nähdään tammikuun ensimmäisessä tapaamisessa! 

    

 

Ota yhteyttä

seurakuntapastori

Papiston ja muusikkojen esihenkilö.

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Tällä hetkellä toimin myös pappien ja kanttorien esihenkilönä.

lastenohjaaja
Viestintäpalvelut

Perheet Verkostot Nuoret