Räfsö 5 Päätalossa 18.-24.7.2021

 

Lämpimästi tervetuloa Räfsö 5 riparille! Tähän sivulle on koottuna ja tänne päivittyvät kaikki tärkeimmät tiedot paitsi ripariviikosta, myös ennakkotapaamisista talven ja kevään aikana. Seuraathan säännöllisesti tätä sivua. 

Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, Kohti leiriä -päivä sekä leirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä meihin ohjaajiin, Anna-Maijaan tai Ninaan, niin sovimme kanssasi poissaolon korvaamisesta.   

Olet saanut sähköpostitse turvatietolomakkeen - palautathan sen  huolellisesti täytettynä ja allekirjoitettuna viimeistään ensimmäisessä lähitapaamisessa. 

Tapaamme 1. kerran la 23.1.2021 klo 17–19. Tapaaminen järjestetään pandemiatilanteen takia verkkotapaamisena. Käytämme Google ClassRoomia. Saat tarkemmat ohjeet verkkotapaamiseen ensi viikon aikana.  Tutustumme toisiimme, saat infoa riparista ja aloitamme ensimmäisen riparioppitunnin merkeissä. 

2. tapaamisemme on pe 23.4.2021 klo 16.30–18.30 kokoontumisrajoitusten vuoksi verkkotapaamisena. Käytämme Google ClassRoomin meetiä samaan tapaan kuin ensimmäisessä tapaamisessamme. 

3. kerran tapaamme su 23.5.2021 klo 14-16 kokoontumisrajoitusten vuoksi verkkotapaamisena. Käytämme Google ClassRoomin meetiä samaan tapaan kuin aiemmissa tapaamisissamme. Tapaaminen on yhteinen nuorille kuin vanhemmille/huoltajille. Huoltajille lähetetään oma meet-linkki sunnuntaina ennen tapaamisen alkua.  Tapaamisessa keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan on hyvä olla paikalla. 

Ripariviikkomme on jo lähellä, kun tapaamme Kohti leiriä – päivässä la 17.7. klo 10–16 Ellenissä (kauppakeskus Kirsikka). Luvassa on toisiimme tutustumista, oppimista ja rentoa yhdessä oloa. Päivän aikana tarjotaan lounas.    

Leirijaksomme on su 18.7.–la 24.7.2021 Räfsön leirisaaren päätalossa. Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa.     

Konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus pidetään Kirkkonummen kirkossa pe 30.7. klo 14–16.30.  

Rippikoulusi päättyy konfirmaatiojuhlaan su 1.8. klo 13 Kirkkonummen kirkossa.  Rippikoululaiset saapuvat kirkkoon viimeistään klo 12.30. Konfirmaatio ja rippikoulutodistusten jako kirkolla päättyy klo 14.30 mennessä.    

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Anna-Maija Kuutti-Manninen sekä rippikouluohjaajat Nina Hotma ja Lauri Nygrén. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.  

Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle, sekä päivitetään tälle sivustolle.   

Koronatilanteen takia rippikoulutapaamisiin voi tulla muutoksia tai niitä voidaan siirtää verkkoon. Näistä muutoksista sinua tiedotetaan erikseen.  

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä johtavaan diakoniatyöntekijään, Mika Siltalaan (mika.siltala@evl.fi). Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa Mika Siltalalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.    

 Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit aina olla meihin yhteydessä.  

Rippikouluterveisin,   

Anna-Maija, Nina ja Lauri 

anna-maija.kuutti-manninen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä, 050 356 9041Linkki avautuu uudessa välilehdessä 

nina.hotma@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä, 050 376 1508