Räfsö 4 Päätalossa 12.-18.7.2021

TERVETULOA RIPPIKOULUUN – KIVA, ETTÄ OLET MUKANA!

Rippikouluryhmäsi on Räfsö 4. Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, kohti leiriä -päivä sekä leirijakso Räfsön saaressa. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.    

1.alkutapaaminen on su 24.1. klo 17-19 etänä Google Meetin kautta. Tutustumme toisiimme ja saat infoa riparista.  Rippikoululaisille on lähetetty sähköpostilla ohjeet sisäänkirjautumista varten. 

2. tapaaminen on pe 28.5 klo 16.30-19 Kerhotila Ellenissä, Kauppakeskus Kirsikan tiloissa, (Saloviuksentie 3) Siirrymme siitä yhdessä viettämään iltamessua Kirkkonummen kirkkoon.  

3.tapaamisessa, su 6.6 klo 14-18, vietämme rippikouluryhmämme perhepäivää Masalan kirkossa. (Tinantie 4) Tällöin kutsumme mukaan myös rippikoululaisten huoltajat. Luvassa rippikouluohjelmaa yhdessä ja erikseen sekä lopuksi osallistumme klo 17 alkavaan messuun. KUTSU TÄNNE VANHEMPASI MUKAAN! 

4. tapaaminen on kohti leiriä-päivä, joka pidetään su 11.7 klo 13-18 Veikkolan  seurakuntakodilla (Kisapolku 2) 

5. Leirijakso on 12.7-18.7 Räfsön saaressa, päätalon puolella 

6. Konfirmaatioharjoitus ja kuvaus on to 22.7 klo 17.15-19.15 

7. Konfirmaatiojuhla Kirkkonummen kirkossa su 25.7 klo 13.  

Ohjaajina rippikoulussasi ovat pastori Juhani Nurminen, p. 050 376 1507, juhani.nurminen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä, kanttori Ilona Nyman p. 050 3463 699, ilona.nyman@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä sekä rippikouluohjaaja Satu Nissilä. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Meihin kaikkiin tutustut ennen pitkää! Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit lähettää sähköpostia tai soittaa. 

Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle. Lisäksi löydät rippikouluun liittyvät tärkeät tiedot seurakuntamme nettisivuilta kohdasta ”Rippikoulu 2021” ja sivun Räfsö 4 -kohdalta. 

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä johtavaan diakoniatyöntekijään, Mika Siltalaan (mika.siltala@evl.fi). Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa rippikouluryhmän ohjaajalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.     

 Kiva tavata ja tehdä yhdessä yhteinen rippikoulu! T. Ilona, Juhani ja Satu