Päiväripari 2 Ellenissä 8.-15.6.2021

Lämpimästi tervetuloa rippikouluun, Päiväripari 2 ryhmään! Tähän on koottuna ja tänne päivyttyvät kaikki tärkeimmät tiedot paitsi ripariviikosta, myös ennakkotapaamisista talven ja kevään aikana. Seuraathan säännöllisesti tätä sivua. 

Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, Kohti leiriä -päivä sekä päiväleirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä meihin ohjaajiin, Hugoon tai Anna-Maijaan, niin sovimme kanssasi poissaolon korvaamisesta.   

Olet saanut sähköpostitse turvatietolomakkeen - palautathan sen  huolellisesti täytettynä ja allekirjoitettuna viimeistään ensimmäisessä lähitapaamisessa. 

1. Tapaaminen la 23.1.2021 klo 14–16 järjestetään pandemiatilanteen takia verkkotapaamisena. Käytämme Google ClassRoomia. Saat tarkemmat ohjeet verkkotapaamiseen ensi viikon aikana.  Tutustumme toisiimme, saat infoa riparista ja aloitamme ensimmäisen riparioppitunnin merkeissä.  

2. tapaamisemme on su 14.3.2021 klo 15-17 kokoontumisrajoitusten vuoksi etätapaamisena google classroomissa. 

3. kerran tapaamme la 8.5.2021 klo 13–15 kokoontumisrajoitusten vuoksi edelleen etätapaamisena google classroomissa. Tässä yhteydessä on myös huoltajien etätapaaminen.  Keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan olisi hyvä olla paikalla. Riparitapaaminen päättyy klo 15 mennessä.     

Ripariviikko on jo lähellä, kun tapaamme Kohti leiriä – päivässä ma 7.6.2021 klo 10–15 Ellenissä, kauppakeskus Kirsikassa. Luvassa on toisiimme tutustumista, oppimista ja rentoa yhdessä oloa. Päivän aikana tarjotaan lounas.    

Päiväleirijaksomme on ti 8.6.–ti 15.6.2021 Ellenissä, kauppakeskus Kirsikassa. Saat leirikirjeen lähempänä päiväleirijaksoa.     

Konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus pidetään Kirkkonummen kirkossa pe 18.6.2021 klo 14–16.  

Rippikoulusi päättyy konfirmaatiojuhlaan su 20.6.2021 klo 14 Kirkkonummen kirkossa. Rippikoululaiset saapuvat kirkkoon viimeistään klo 13.30. Konfirmaatio ja rippikoulutodistusten jako kirkolla päättyy klo 15.30 mennessä.    

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Anna-Maija Kuutti-Manninen ja nuorisotyönohjaaja Hugo Lehkonen. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.  

Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle, sekä päivitetään tälle sivustolle.

Koronatilanteen takia rippikoulutapaamisiin voi tulla muutoksia tai niitä voidaan siirtää verkkoon. Näistä muutoksista sinua tiedotetaan erikseen.  

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä johtavaan diakoniatyöntekijään Mika Siltalaan (mika.siltala@evl.fi). Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät täältä seurakuntamme rippikoulusivustolta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa Mika Siltalalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä. 

 Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit aina olla meihin yhteydessä.  

Rippikouluterveisin   

Anna-Maija ja Hugo 

anna-maija.kuutti-manninen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä050 356 9041Linkki avautuu uudessa välilehdessä 

hugo.lehkonen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä, 050 597 3799