Koivikko-ripari 5.-11.7.2021

Tervetuloa rippikouluun! Tällä sivulla on tärkeää tietoa rippikoulustasi. Sinun rippikouluryhmäsi on Koivikko (olet saanut siitä vahvistuskirjeen aiemmin).

Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, kohti leiriä -päivä sekä leirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

Sinulle ja huoltajallesi on lähetetty sähköpostilla tiedot ryhmäsi kokoontumisista. Sait samalla myös turvatietolomakkeen, joka sinun tulee palauttaa täytettynä ensimmäiseen tapaamiseemme, joka pidetään kasvokkain.

Jos pandemiatilanteesta johtuen joudumme muuttamaan tapaamisia etätapaamisiksi tai siirtämään myöhemmäksi, niin ilmoitamme siitä mahdollisimman pian.

Rippikoulutapaamiset

1. tapaaminen: la 23.1.2021 klo 14-16 etätapaaminen Classroomin kautta. Tapaat ripariryhmäsi ensimmäistä kertaa. Tutustumme toisiimme, saat infoa riparista ja aloitamme ensimmäisen riparioppitunnin merkeissä. Saat ohjeet Classroomiin erikseen.
  1.  tapaaminen on pe 26.3. iltamessu Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa (Tallinmäki 1). Tapaamisen aikana osallistumme iltamessuun yhdessä rippikouluryhmänä. Nuoret tulevat kirkkoon klo 17.15, messu alkaa klo 18. Tapaaminen päättyy klo 19.15.
  2. Tapaaminen su 25.4. Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa (Tallinmäki 1). Messu alkaa klo 10. Tulethan paikalle klo 9.50 mennessä. Messun jälkeen tapaaminen jatkuu Ellenissä, Kauppakeskus Kirsikassa. Tapaaminen päättyy klo 14.
  3. Tapaaminen Perhepäivä la 8.5. Masalan kirkolla (Tinantie 4) klo 14-16.  Tapaamisessa keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan on hyvä olla paikalla. Myös nuoret ovat mukana vanhempaintapaamisessa.
  4. Kohti leiriä -päivä su 4.7. Ellen (Saloviuksentie 3) klo 10 – 16. Luvassa on toisiimme tutustumista, oppimista ja rentoa yhdessä oloa. Päivän aikana tarjotaan lounas.

Leirijakso

Leirijakso: ma 5.7.– su 11.7.2021 Koivikko, Ikaalinen. Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa.

Konfirmaatioharjoitukset

Konfirmaatioharjoitukset ja -valokuvaus: pe 16.7.2021 klo 15-17 Kirkkonummen kirkossa (Tallinmäki 1).

Konfirmaatio

Konfirmaatiomessu: su 18.7.2021 klo 13 Kirkkonummen kirkossa, (Tallinmäki 1). Nuoret saapuvat kirkkoon viimeistään klo 12.30. Konfirmaatio ja rippikoulutodistusten jako kirkolla päättyy klo 14.30 mennessä.

Ohjaajat

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat nuorisotyönohjaaja Tarja Kivikkola, pastori Johanna Tilus sekä rippikouluohjaaja Johanna Fleming. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.

Rippikouluinfo

Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle. Lisäksi löydät leiriin liittyvät tärkeät tiedot sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta kohdasta ”Rippikoulu 2021” sekä tältä sivulta.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi on tarve keskustella rippikoulumaksusta, ole yhteydessä johtavaan diakoniatyöntekijään, Mika Siltalaan (mika.siltala@evl.fi). Tietoa maksujärjestelystä sekä täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa Mika Siltalalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Jäikö kysyttävää?

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit olla meihin yhteydessä. Nähdään tammikuun ensimmäisessä tapaamisessa Classroomissa lauantaina 23. päivä! Yhteystietomme löydät tämän sivun loppupuolelta.

Rippikouluterveisin

Tarja, Johanna ja Johanna