Suomenlinna 2 15.7.2020-21.7.2020. Kohti leiriä päivä ti 14.7.2020. Konfirmaatio su 26.7.2020 klo 14.

Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, Kohti leiriä -päivä sekä leirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

1. tapaaminen oli la 25.1. klo 16.30-19 keskustan kirkossa. Tapahtumassa olivat mukana kaikki vuoden 2020 rippikoulut. Tapahtumassa jaettiin infoa rippikoulusta.

1. tapaaminen: su 29.3. klo 9.45-15. Osallistumme ripariryhmänä messuun klo 10-11 Kirkkonummen keskustan kirkossa. Messun jälkeen siirrymme seurakunnan kokoontumistila Elleniin (Kirsikan kauppakeskus, entinen Postin tila) jatkamaan tapaamista. Päivän ohjelmassa on messun lisäksi yhteistä olemista, tutustumista ja työskentelyjä.

1. tapaaminen: to 21.5. (Helatorstai) klo 15-19.15 perhepäivä. Kahvit klo 14.30 alkaen. Aloitamme perhepäivän seurakunnan kokoontumistilassa seurakuntatalolla (Seurakunnantie 1) .Keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin yhden huoltajan olisi hyvä olla paikalla. Ellenistä jatkamme klo 18 alkavaan messuun Kirkkonummen keskustan kirkkoon. Myös huoltajat ovat lämpimästi tervetulleita messuun.

1. Messukäynti: pe 24.4. klo 20 Masalan kirkossa mahdollisuus suorittaa messukäynti yhdessä ryhmän kanssa nuorten messussa.

1. tapaaminen: ti 14.7. klo 10-15, Kohti leiriä -päivä Masalan kirkolla (Tinantie 4). Ohjelmassa on opiskelua ja rentoa yhdessä oloa. Tapaamisen aikana tarjotaan lounas.

1. leirijakso: 15.-21.7. Suomenlinnassa. Saat leirikirjeen lähempänä leirijaksoa.

1. konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus: Kirkkonummen kirkossa pe 24.7. klo 13-15

1. Konfirmaatiojuhla: su 26.7. klo 14 Kirkkonummen kirkossa.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Nina Stjernvall-Kiviniemi, erityisnuorisotyöntekijä Mio Kivelä sekä kausityöntekijä Ilkka Vuori. Leirimme kanttorina toimii Ilona Nyman.

Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.

Kaikki rippikouluinfot lähetetään postitse sekä sähköpostitse. Lisäksi löydät leiriin liittyvät asiakirjat (infot, turvallisuusasiakirjat jne.) sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta, osoitteesta:

www.kirkkonummenseurakunnat.fi/tule-mukaan/nuorille/rippikoulu/rippikoulu-2020

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä oman rippikouluryhmäsi ohjaajaan. Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulee toimittaa rippikouluryhmän ohjaajalle viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

kouluyhteistyö, varhaisnuorisotyö vapaapäivät ma ja ti