Ristiina 29.6-5.7.2020. Kohti leiriä päivä su 28.6.2020. Konfirmaatio la 11.7.2020 klo 12.

TERVEHDYS!

Mahtavaa, että olet lähdössä kanssamme riparille. Tässä kirjeessä on tärkeää tietoa rippikoulustasi, lue se siis tarkkaan!

Olet mukana rippikoulussa, jonka leirijakso on 29.6.-5.7.2020 Ristiinassa Saimaan rannalla. Konfirmaatiojuhlamme on la 11.7. klo 12 Kirkkonummen kirkossa. (Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus pe 10.7. klo 16-18). Rippikouluun kuuluu myös ennakkotapaamisia, joista seuraavaksi.

1) Ensimmäiseksi kokoonnumme kaikkien rippikouluryhmien yhteiseen aloitustapahtumaan la 25.1. Tapaamme ensin oman ryhmän kesken Kirkkonummen seurakuntatalolla(seurakunnantie 1)klo 15.30, mistä siirrymme kaikkien ryhmien yhteiseen tapahtumaan Kirkkonummen kirkkoon klo 17. Tapaaminen päättyy klo 19. Saat tapahtumassa paljon infoa tulevasta.

2)Oman ryhmän kesken tapaamme su 22.3. klo 11.00 Veikkolan seurakuntakodilla(Kisapolku 1) Osallistumme messuun yhdessä toisten kanssa, minkä jälkeen tapaaminen jatkuu tutustumisen ja musiikkiopetuksen merkeissä. Tapaaminen päättyy klo 15.

3) Kutsumme sinut yhdessä huoltajiesi kanssa mukaan perhepäivään Helatorstaina 21.5. Aloitamme yhdessä nuorten ja huoltajien kanssa Kirkkonummen seurakuntatalolla klo 15.30. Ryhmän tapaaminen jatkuu kirkossa iltamessussa klo 18-19. Tässä messussa siunataan kesän isoset tehtäviinsä. Toivomme, että ainakin yksi huoltajista pääsee osallistumaan tapaamiseen. Perhepäivässä keskustelemme mm. leiriin ja konfirmaatiojuhlaan liittyvistä asioista kaikki yhdessä, sekä nuoret ja aikuiset erikseen.

4) Kohti leiriä päivä on su 28.6. Osallistumme messuun Kirkkonummen kirkossa klo 10-11. Messun jälkeen siirrymme Ellenin olohuonetilaan(kauppakeskus Kirsikassa)Syömme lounasta, tutustumme seurakuntaan ja valmistaudumme leiriin. Päivä päättyy n. klo 15.

Jos joudut olemaan poissa yhteisistä tapaamisista, voit hakea itsenäisesti merkintöjä Käyntikorttiin. Suosittelemme erityisesti nuorten konserttia Kirkkonummen seurakuntatalolla pe 3.4. sekä Pääsiäisyön messua la 11.4. klo 23.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Johanna Siltala, nuorisotyönohjaaja Hugo Lehkonen ja kanttori Johanna Salmela. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun! Mikäli sinulla tai huoltajillasi on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia. Myös kaikenlaisista aikatauluongelmista kannattaa ottaa yhteyttä heti.

Nähdään pian, Johanna Si, Hugo ja Johanna Sa.

Johanna Siltala johanna.siltala@evl.fi 050 3231 6252,

Hugo Lehkonen

Johanna Salmela

p.s. Kerrothan päivämäärät myös huoltajillesi. Ilmoita vielä sähköpostilla mahdolliset ruoka-aineallergiasi. Kiitos!

vapaapäivät ma ja ti

Veikkolan aluetyö. Valona-kuoron johtaja.

jumalanpalveluselämä, Kirsikan kehittämishanke vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Tällä hetkellä saan olla koordinoimassa seurakunnan olohuonetila Ellenin toimintaa kauppakeskus Kirsikassa.