Leirikylä 10.6-16.6.2020. Kohti leiriä päivä ti 9.6.2020. Konfirmaatio su 28.6.2020 klo 10.

Hei kiva, kun olet tulossa Räfsön leirikylän rippikoululeirille!

Tässä kirjeessä on tärkeää tietoa rippikoulustasi, lue se siis tarkkaan!

Olet mukana Räfsön leirikylän leirillä 10.-16.6., jonka konfirmaatio on su 28.6. klo 10. Rippikouluun kuuluu muutama ennakkotapaaminen, joista seuraavaksi.

1) Ensimmäiseksi kokoonnumme yhteiseen aloitustapahtumaan la 25.1. klo 17-19 Kirkkonummen kirkkoon. Saat tapahtumassa riparikortin ja paljon infoa tulevasta. Olethan ajoissa paikalla, viim. klo 16.45!

2) Seuraavaksi tapaamme messussa Kirkkonummen kirkossa su 15.3. klo 10 (paikalla 9.45). Jatkamme yhteistä päivää keskustan srk-talolla klo 16 asti. Ohjelmassa on tutustumista, rentoa yhdessäoloa, opiskelua ja lounas!

3) Kokoonnumme Masalan kirkolle (osoite Tinantie 4) su 26.4. klo 13. Huoltajasi ovat tervetulleita mukaan ripari-infoon ja vanhempaintapaamiseen klo 14.30! Saamme reilun välipalan ja vietämme messua tapaamisen päätteeksi. Kotiin lähdemme n. klo 18.

4) Ennen leirille lähtöä tapaamme vielä Masalan kirkolla ti 9.6. klo 10-15.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Terho Haataja, ev.lut. katsomuskasvatuksen mentori Nina Raninen sekä aikuis- ja lähetystyön sihteeri Ritva Nurmi. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Meihin kaikkiin tutustut ennen pitkää! Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Nähdään piakkoin,

t: Terho, Nina ja Ritva