Tervetuloa Räfsö 5 -rippikouluun! (päivitetty 6.8.2020)

Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy tapaamisia ennen leirijaksoa, sekä leirijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

1. tapaaminen: la 25.1.2020 klo 17-19 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko, Tallinmäki 1, 02400 Kirkkonummi. Tämä on kaikkien ripariryhmien yhteistapaaminen. Tuo tähän tapaamiseen täytetty ja allekirjoitettu turvatietolomake, jonka sait postitse kotiisi. Tule kirkkoon klo 16.45!

Räfsö 5 rippikoulun muuttunut toteutus vuonna 2020:

Koronapandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi kevään rippikoulutapaamiseet jouduttiin siirtämään. Ryhmän etätapaamiset ovat ti 26.5. ja to 28.5. klo 17-19.

Raamatun noutoajat- ja paikat: Jokainen rippikoululainen saa oman Raamatun ja riparikassin. Voit noutaa ne klo 16-18 välisenä aikana 1.-2.6. Masalan kirkko, 3.-4.6. Kirkkonummen kirkko ja 10.-11.6. Veikkolan seurakuntakoti, os. Kisapolku 1. Raamatun voi hakea joko nuori tai huoltaja, ilmoittamalla nimen ja Räfsö 5 ryhmän.

Etätehtävät 31.7.2020 mennessä. Saat tiedon sähköpostitse.

Ennen leiriä olevat lähitapaamiset:

• Ma 10.8. klo 17-19.30 Masalan kirkko, os. Tinantie 4
  • Ke 12.8 klo 17-19.30, Masalan kirkko, os. Tinantie 4. Keskiviikon tapaamiseen kutsumme myös huoltajat mukaan.

Leirijakso: Räfsö 5, 14.–16.8. Räfsön päätalossa, Leirikeskus Räfsö, Räfsön saarella. Leirikirje jaettiin ke 12.8. tapaamisessa, lähetetty myös sähköpostitse.

Konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus:  Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus on to 20.8 klo 17-19, Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko, Tallinmäki 1, 02400 Kirkkonummi.

Konfirmaatiojuhla: lauantaina la 22.8. lo 13 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko, Tallinmäki 1, 02400 Kirkkonummi. Konfirmaatiojumalanpalvelus kestää noin 1h 15 min.

Tiedote konfirmaatioista Kirkkonummen suomalaisessa seurakunnassa:

Suositukset tapahtumien turvallisuusohjeista, turvaväleistä ja kirkkojen tilakohtaiset kokoontumisrajoitukset ovat yhä voimassa. Tämän vuoksi jokainen konfirmoitava voi kutsua vain 3-4 läheistään kirkkoon. Ehtoollista jaetaan poikkeuksellisesti ainoastaan konfirmoitaville. Kirkossa olevat läheiset ovat siunaamassa konfirmoitavaa nuorta ja nuori istuu konfirmaatiossa läheistensä kanssa säilyttäen turvavälit muihin osallistujiin. Ne läheiset, jotka eivät voi olla kirkossa läsnä, voivat seurata konfirmaatiota striimin välityksellä Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan facebook-sivuston kautta. Suoratoistoa voi seurata, vaikka ei olisi kirjautunut facebookin käyttäjäksi.

•

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat Johanna Tilus, Teija Salovaara-Korhonen ja Lauri Nygrén. Leirillä mukana on myös muusikko Maria Laakso. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä oman rippikouluryhmäsi ohjaajaan.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Rippikouluterveisin Johanna, Teija ja Lauri