Räfsö 3

Hei rippikoululainen!

Tässä kirjeessä on sinulle kootusti tietoa Räfsö 3 -rippikouluryhmääsi liittyvistä uusista järjestelyistä. Laita kaikki tapaamiset jo omaan kalenteriisi! Tapaamiset ovat osa rippikoulua. Jos et pakottavista syistä pääse osallistumaan johonkin alla olevaan tapaamiseen, ilmoita siitä heti ohjaajille. Poissaolo suoritetaan korvaavilla tehtävillä rippikoulun opetussuunnitelman mukaisesti.

Kesäkuu 2020

• ke 3.6. klo 14-16 etätapaaminen Google Classroom -verkkoalustalla. Saat erikseen sähköpostin, jossa on tunnukset tälle alustalle.
  • su 7.6. klo 14-16 etätapaaminen

Kesä-elokuu 2020

• etätehtävät, palautus pe 14.8. mennessä. Etätehtävistä saat tietoa kesäkuun etätapaamisissa.

Elokuu 2020

• ma 17.8. klo 18-20.30 lähitapaaminen Masalan kirkolla, Tinantie 4
  • ke 19.8. klo 18-20.30 lähitapaaminen, perheilta yhdessä huoltajien kanssa Veikkolan seurakuntakodilla, Kisapolku 1
  • pe 21.8.-23.8. leirijakso Räfsön leirikeskuksessa, Päätalo. Leirin lähtö- ja paluuajat ilmoitetaan myöhemmin.

Syyskuu 2020

• konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus, vko 36 tarkempi ajankohta ilmoitetaan
    1. etätapaamisessa
  • konfirmaatio la 5.9 klo 12 Pyhän Mikaelin kirkko, Tallinmäki 1

Mukava tavata jälleen!

Rippikouluterveisin

Juhani Nurminen (050-376 1507), Nina Hotma (050-376 1508), Heidi Vainonen ja isoset

Kaikki rippikouluinfot lähetetään pääsääntöisesti sähköpostitse, alkuinfokirje myös kirjepostina. Sähköpostien lisäksi löydät leiriin liittyvät asiakirjat (infot, turvallisuusasiakirjat jne.) sekä yleistietoa rippikoulusta seurakuntamme nettisivuilta, osoitteesta:

Jos sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Mikäli perheen taloudellisen tilanteen vuoksi rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä oman rippikouluryhmäsi ohjaajaan. Tietoa maksujärjestelyistä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulusivulta. Rippikoulujen hinnat muuttuvat poikkeustilajärjestelyjen vuoksi ja uudet hinnat tiedotetaan kesäkuussa.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Varhaiskasvatuspalvelut

aikuistyö ja lähetystyö vapaapäivät to ja pe