Ideoita ja tukea lapsille ja perheille verkossa

Tälle sivulle kokoamme vinkkejä ja linkkejä, mitä tehdä kotona nyt, kun emme kohtaa toisiamme kerhoissa ja tapahtumissa.

Päivä- ja kaakaokerholaiset saavat pian kotiin pääsiäiskirjeen. Haluaisitko sinäkin tervehdyksen, jossa on vähän puuhaa ja katseltavaa? Kerro meille osoitteesi tällä lomakkeella niin saat postia seurakunnalta.

Lastenkirkossa puuhataan ja hiljennytään Päkän ja Pulmun kanssa

Päkä-lammas ja Pulmu-kyyhky opastavat pieniä arjessa. Heidän seurassaan voi harjoitella arjen valintoja, kaveritaitoja, iltarauhoittumista ja tutkia myös kirkkoa. Lue tästä linkistä, miten käyttää Lastenkirkko.fi -sivustoa yhdessä lasten kanssa.

Lapsen Raamattu -kirja violetin kankaan päällä.
Onko sinulla Lapsen Raamattu? Siitähän voisi lukea yhden kertomuksen vaikka joka ilta.

Ruoka-apua ja muuta tukea

Seurakunnan diakonia palvelee ajanvarauksella. Soita päivystysnumeroon, puh. 050 838 9371 ja jätä vastaajaan yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.