Koululaisten leirit kesällä 2020

 

Tenavaleiri Räfsö 1.- 3.6.

Räfsön leirikylässä pidettävälle leirille ovat tervetulleita 7–10-vuotiaat. Toimintaa riittää sekä sisällä että ulkona. Majoitus noin kuuden hengen mökeissä. Lähdemme leirille aamulla yhdeksän tienoilla ja palaamme viimeisenä leiripäivänä viiden maissa. Hinta 70 €.

 

Varhaisnuortenpurjehdus storbåteilla 30.6.- 3.7.

Tämä saaristossa toteutuva leiri on tarkoitettu 11–14-vuotiaille tytöille ja pojille. Purjehdus tapahtuu Saaristomerellä. Yöpymiset ja ruokailut tapahtuvat saarissa, teltat ja trangiat ovat mukana järjestäjän puolesta. Leirillä opetellaan purjehtimaan perinnepurjeveneellä ja vietetään aikaa saaristossa monenlaisen ohjelman merkeissä. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Aikaisempaa purjehduskokemusta ei tarvitse olla. Hinta 120 €.

 

Optimistijolla- ja kevytveneleiri Räfsö 22.-26.7.

Purjehduksesta kiinnostuneille 8–18-vuotiaille pojille ja tytöille tarkoitettu leiri, joka järjestetään Räfsön leirikylässä. Aikaisempaa purjehduskokemusta ei tarvitse olla. Tällä leirillä voi opetella purjehtimaan optarilla, zoomilla tai topperilla – tai harjoittaa jo oppimiaan taitoja. Leiri järjestetään yhteistyössä Kantvikin purjehtijoiden kanssa. Päivät olemme vesillä, iltaisin järjestetään muuta yhteistä toimintaa. Hinta 130 €.

 

Ilmoittautuminen leireille 30.3. - 26.4.