Päihteet ja riippuvuudet

Seurakunnan diakoniatyön puoleen voi kääntyä päihdeongelmissa. Teemme yhteistyötä kunnan päihdetyön kanssa, joka vastaa varsinaisesta päihdehoidosta. Diakoniatyö toimii tukitahona antaen henkistä ja hengellistä tukea sekä auttaa päihteidenkäytön aiheuttamissa taloudellisissa kriisitilanteissa esimerkiksi antamalla ruoka-apua.

Ota yhteyttä oman alueesi diakoniatyöntekijään.

Seurakuntien toiminta on muuttunut koronavirusepidemian vuoksi. Seurakunnat palvelevat edelleen. Uusimman tiedon voit lukea koronainfosivulta.

Joskus päihteet alkavat hallita elämää. Toisaalta riippuvuus voi syntyä myös johonkin muuhun asiaan. Riippuvuus voi olla fyysistä, psyykkistä tai sosiaalista riippuvuutta. Kun huolestut itsesi tai läheisesi päihteiden käytöstä, pelaamisesta tai pakonomaisesta työnteosta, hae rohkeasti apua.

Päihteet ja riippuvuus

Johtava diakoniatyöntekijä

Veikkolan alue ja pohjoinen Kirkkonummi

Masalan alue ja itäinen Kirkkonummi