Kriisityö

Diakoniatyö auttaa erilaisissa kriisitilanteissa esimerkiksi taloudellisen kriisin uhatessa. Myös henkinen huolto kuuluu seurakunnan työntekijöiden tehtäviin.

Seurakunta on myös mukana kunnan kriisityössä sekä Kirkon henkisen huollon kriisivalmiusryhmässä.

Tarvitsetko ruoka-apua tai muuta tukea? Seurakunnan diakonia palvelee ajanvarauksella Kirkkonummella keskustan, Gesterbyn, Masalan ja Veikkolan toimitiloissa. Soita päivystysnumeroon, puh. 050 383 9371. Jätä vastaajaan viesti ja yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme ajasta.

Uusimmat tiedot seurakuntien toiminnasta koronavirusepidemian aikana voit lukea koronainfosivulta.

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Seurakunnat auttavat kuntia onnettomuuksien jälkipuinnin ja kriisiterapian järjestämisessä.

Hengellistä apua onnettomuuksien uhreille

Jouduitko rikoksen uhriksi tai todistajaksi ja tarvitset käytännön tai henkistä tukea? Ota yhteys rikosuhripäivystykseen tai seurakuntaasi.

Rikoksen uhrina