Familjerådgivning

När det är svårt i äktenskapet, parrelationen, familjen eller i samband med livets olika kriser hjälper det ofta att tala med någon utomstående. Familjerådgivningscentralens uppgift är att stöda och hjälpa vid problem i familjen och parrelationen samt i andra livskriser. Du kan komma ensam, tillsammans med din partner eller med din familj. Tillsammans söker vi möjligheter och lösningar till din situation.

Familjerådgivarna har tystnadsplikt och besöken är avgiftsfria. Familjerådgivningscentralen betjänar i första hand personer bosatta i Kyrkslätt, Sjundeå och Ingå.

Adressen är Torgvägen 3.

Besöken är konfidentiella och avgiftsfria. Tidsbeställning på numret 0400 889 315 må-ti kl 13-14 samt on och  fre kl 11-12. Familjerådgivningen betjänar även på svenska.

Personal:

Anja Saloheimo, ledande familjerådgivare

Pirjo Kettu, familjerådgivare

e-post:

Familjerådgivarna ger också arbetshandledning och annan utbildning på området.
Kyrkslätts familjerådgivningscentral upprätthålls av församlingarna i samarbete med Kyrkslätts kommun.

Folkhälsans experter svarar på frågor om

Artiklar (På finska)

Länkar till www-sidor