Kirkkonummen seurakuntayhtymä etsii seurakuntamestaria

Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluu kiinteistöihin, kirkon palveluihin ja hautausmaihin liittyviä töitä. Keskeisiä tehtäviä ovat esimerkiksi vahtimestarin työt, erilaiset tilaisuuksien järjestelyihin liittyvät tehtävät, kirkon ja kappelin siunauksiin liittyvät tehtävät ja keittiötyöt. Myös siivoustyötä ja pienimuotoisia kiinteistön huoltotöitä ja ulkotöitä kuuluu työtehtäviin.

Tehtävään valittavalta toivotaan suntion koulutusta tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta tai yli 3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Vaatimuksena seurakuntamestarin tehtävän hoitamiseen on ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus, tarvittava osaaminen ja halu tehdä monipuolisia työtehtäviä, itsenäinen työote ja hyvät ryhmätyötaidot. Hyvät tietotekniset taidot ja AV-laitteiden käyttötaito ja -kokemus ovat välttämättömiä. Palkattavalta henkilöltä vaaditaan Kirkkonummen seurakuntayhtymän kielisäännön mukaista vähintään hyvää suomen ja tyydyttävää ruotsin kielen suullista kielitaitoa, lisäkielitaito lasketaan eduksi.

Palkattavan henkilön ensisijainen toimipiste tulee olemaan Veikkolan seurakuntakoti, mutta edellytämme valmiutta työskennellä kaikissa seurakuntayhtymän toimipisteissä. Valitun henkilön on oltava valmis tarvittaessa vaihtamaan ensisijaista toimipaikkaa. Työsuhde on vakinainen ja kokoaikainen, tehtävässä noudatetaan Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaista yleistyöaikaa (kolmen viikon jakso 116,15 h). Tehtävän peruspalkka on Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukainen 2012,15 euroa kuukaudessa, minkä lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista kokemuslisää enintään 15 prosenttia peruspalkasta. Tehtävään valitun on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen, ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset 19.9.2017 klo 16.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen Viestin otsikoksi laitetaan Seurakuntamestari. Lisätietoja antaa ylivahtimestari Juha Tarvainen, puh. 050 590 4978.