Sateenkaarevat nuortenillat Veikkolassa

Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan eristyisnuorisotyö järjestää yhteistyössä Kirkkonummen kunnan nuorisopalveluiden kanssa kuusi satenkaarevaa nuorteniltaa Veikkolan seurakuntakodilla (Kisapolku 2, Veikkola).

Illat on suunnattu erityisesti sateenkaareville nuorille (sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöön kuuluvat, sukupuoltaan ja/tai seksuaalista suuntautumistaan pohtivat yms), mutta iltaan voi tulla mukaan ystävätkin. Illat ovat luottamuksellisia ja syrjinnästä vapaita alueita.

Kerrat järjestetään aina klo 17-20 ja niissä käsitellään kävijöitä kiinnostavia teemoja sekä vietetään aikaa yhdessä.

Tervetuloa mukaan!

Kevään 2018 iltojen päivämäärät ovat

30.1.
6.2.
27.2.
20.3.
10.4.
22.5.

Kuva kyltistä sateenkaarevalla taustalla. Kyltissä lukee Veikkola ja kyltin vieressä kuvausta illoista.