Räfsö 7

Olet mukana Räfsö 7 -leirillä 1.-7.8., jonka konfirmaatio on 12.8. klo 10. Rippikouluun kuuluu muutama ennakkotapaaminen, joista seuraavaksi.

1) Ensimmäiseksi kokoonnumme yhteiseen aloitustapahtumaan la 27.1. klo 17-19 Kirkkonummen kirkkoon. Saat tapahtumassa riparivihkosen ja paljon infoa tulevasta. Olethan ajoissa paikalla, viim. klo 16.45!

2) Seuraavaksi tapaamme Masalan kirkolla (osoite Tinantie 4) su 4.2. klo 14-18. Ohjelmassa on tutustumista, rentoa yhdessäoloa, opiskelua ja reilu välipala! Osallistumme myös Masalan kirkon messuun.

3) Kutsumme sinut yhdessä vanhempiesi kanssa messuun Kirkkonummen kirkolle su 8.4. klo 10. Messun jälkeen jatkamme tapaamista Lyanilla (osoite Pappilanmäki 5) klo 15 asti.

4) Ennen leirille lähtöä tapaamme keskustan srk-talolla (osoite Seurakunnantie 1) ti 31.7. klo 13-17.

Tutustumiskäynteihin kuuluu lisäksi yksi vapaavalintainen käynti seuraavista:

To 15.2. klo 18-19.30

Värinä -kuoron  harjoituksiin tutustumaan

keskustan kirkon kappelissa

Ke 28.2.

Kirpputori, keskiviikkoisin klo 15-17

Hopeahaka 6, Gesterby

Paikalla klo 14.50

Ti 6.3.

Lapsikuoro tähden harjoituksiin tutustumaan

Masalan kirkko klo 15.15-16

To 8.3.

Torstaitupa, diakoniatyön vastaanotto, kahvittelua ja perheille puuhaa

torstai klo 17.30-19, Kantvikin koululla,

Paikalla klo 17.10

To 29.3. Kiirastorstai klo 18

Messuavustajaksi, Haapajärven kirkko

Paikalla viim. 30 min ennen messun alkua

Pe 4.5.

Nuortenilta Lyanilla, Pappilanmäki 5

Paikalla tulee olla klo 19-21

Su 3.6.

Messuavustajaksi, Masalan kirkko

sunnuntai klo 17

Paikalla viim. 30 min ennen messun alkua

Huom! Ilmoitathan hyvissä ajoin Terholle sähköpostilla mihin vapaavalintaiseen käyntiin osallistut!

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Terho Haataja, kanttori Johanna Salmela sekä päivähoitomentori Katja Aalto. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Meihin kaikkiin tutustut ennen pitkää! Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Nähdään piakkoin!

t: Terho, Johanna ja Katja

katsomuskasvatuksen mentori (ev.lut.)
Veikkola