Mahtavaa, että olet lähdössä kanssamme riparille. Tässä kirjeessä on tärkeää tietoa rippikoulustasi, lue se siis tarkkaan!

Olet mukana Räfsö 6 -rippikoulussa, jonka leirijakso on 26.7.-1.8. Räfsön saaressa. Konfirmaatiojuhlamme on su 5.8. klo 14 Kirkkonummen kirkossa. (Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus pe 3.8. klo 17-19). Rippikouluun kuuluu myös ennakkotapaamisia, joista seuraavaksi.

1) Ensimmäiseksi kokoonnumme kaikkien rippikouluryhmien yhteiseen aloitustapahtumaan la 27.1. klo 17 Kirkkonummen kirkkoon. Kirkkoon on hyvä saapua klo 16.45. Tapaaminen päättyy klo 19. Saat tapahtumassa paljon infoa tulevasta.

2) Oman ryhmän kesken tapaamme la 3.3. klo 13-17  Kirkkonummen keskustassa Lyanilla ( pappilanmäki 5 ) jolloin tutustutaan meidän omaan ripariryhmään.

3) Kutsumme sinut yhdessä huoltajiesi kanssa mukaan perhepäivään la 17.3. nuoret klo 13 - 17 Masalan kirkolle, Tinantie 4. vanhemmat tervetulleita klo 15.30. Toivomme, että ainakin yksi huoltajista osallistuu tapaamiseen. Perhepäivässä keskustelemme mm. leiriin ja konfirmaatiojuhlaan liittyvistä asioista kaikki yhdessä, sekä nuoret ja aikuiset erikseen. Osallistumme lopuksi kaikki yhdessä messuun klo 17-18.

4) Viimeinen tapaamispäivä ennen leiriä on ke 25.7. klo 11 – 16. Tapaamme Kirkkonummen seurakuntatalolla ja suuntaamme ajatuksemme seuraavana päivänä alkavaan leirijaksoon.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Juhani Nurminen, nuorisotyönohjaaja Tarja Kivikkola ja kausityöntekijä Maria Laakso. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun! Mikäli sinulla tai huoltajillasi on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia. Myös kaikenlaisista aikatauluongelmista kannattaa ottaa yhteyttä heti.

Nähdään pian,

terveisin Tarja, Maria ja Juhani