Tervetuloa Räfsö 4:lle!

Olet tulossa Räfsö 4 –rippikouluun, jonka leirijakso on 14.-20.7.2018 ja konfirmaatio 21.7.2018 klo 14.

Rippikouluun kuuluu muutama ennakkotapaaminen:

1) Ensimmäinen tapaamisemme oli la 27.1. Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa , jossa oli kaikkien seurakunnan ripareiden aloitustapahtuma. Sait oman riparivihkosi, johon keräät ennen leirijaksoa messukäyntimerkintöjä.

Rippikouluvihko

2) Seuraavaksi tapaamme su 18.3. klo 14 Masalan kirkolla, osoitteessa Tinantie 4. Ohjelmassa on tutustumista, rentoa yhdessäoloa ja opiskelua. Syömme tapaamisessa myös reilun välipalan. Mikäli et ole ilmoittanut erikoisruokavaliotasi rippikouluilmoittautumisen yhteydessä, niin olethan meihin yhteydessä heti kirjeen saatuasi. Osallistumme myös yhdessä messuun. Messussa sinulla on mahdollisuus osallistua ehtoolliselle rippikouluohjaajien ja muiden ryhmäläisten kanssa. Ehtoollisopetus ja ehtoollisella käynti kuuluvat osana rippikoulusuunnitelmaan.

3) Kutsumme sinut yhdessä vanhempasi/huoltajasi kanssa mukaan perhepäivään su 6.5. klo 14 Masalan kirkolle, Tinantie 4. Osallistumme myös messuun. Tilaisuus päättyy messun jälkeen noin klo 18. Ennen messua on tarjolla pieni välipala.

4) Ennen leirille lähtöä tapaamme vielä keskustan Pyhän Mikaelin kirkossa to 12.7. klo 13. Päivän aikana valmistaudumme leiriin. Syömme ruokaisan välipalan ja tilaisuus päättyy klo 18 mennessä.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat teologi Johanna Lahtinen ja diakoni Inkeri Saksa. Kausityöntekijänä on Lauri Nygren. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Meihin kaikkiin tutustut ennen pitkää! Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Rippikoululaisen vanhemmille/huoltajille tarkoitettu ilta on 9.4. Masalan kirkolla. Lue lisää tästä.

Nähdään,

toivottavat Johanna & Inkeri & Lauri

Räfsö 4 – vapaavalintaiset seurakuntaan tutustumiskäynnit

Jos haluat suorittaa yhden kirkkokäynnin seurakuntaan tutustumisena, niin voit valita sen tästä. Ilmoittaudu AINA ennen käyntiä joko Inkerille tai Johannalle.

23.3. max 15 per ryhmä (2 on ilmoittautunut, vielä mahtuu 13)

Nuortenilta Lyan

Paikalla tulee olla vähintään klo 19-21

26.3. klo 17.30-19.30, max 3