Räfsö 3

Olet mukana Räfsö 3  rippikouluryhmässä 8.-14.7., jonka konfirmaatio on sunnuntaina 15.7. klo 14 Kirkkonummen kirkossa, Tallinmäki 1.

Rippikouluun kuuluvat ennakkotapaamiset, joista seuraavaksi:

1) Ensimmäiseksi kokoonnumme yhteiseen aloitustapahtumaan la 27.1. klo 17-19 Kirkkonummen kirkkoon. Saat tapahtumassa riparivihkosen ja paljon infoa tulevasta. Olethan ajoissa paikalla, viim. klo 16.45!

2) Seuraavaksi tapaamme sunnuntaina 4.3. klo 11-15 Veikkolan srk-kodissa. Ohjelmassa on tutustumista, osallistuminen messuun, rentoa yhdessäoloa ja opiskelua. Syömme tapaamisessa myös reilun välipalan.

3) Kutsumme sinut yhdessä vanhempiesi kanssa mukaan sunnuntaina 15.4. klo 14-18 Masalan kirkkoon. Perhepäivään liittyy vanhemmille info , johon tulee ainakin toisen vanhemman osallistua. Mikäli voittamaton este, pyydän ilmoittamaan rippikoulun papille. Osallistumme yhdessä iltamessuun klo 17.

4) Ennen leirille lähtöä tapaamme vielä perjantaina 6.7. klo 13-18 Kirkkonummen srk-talossa, Seurakunnantie 1. Pidämme konfirmaatioharjoituksen samana päivänä Kirkkonummen kirkossa klo 16-18, jonka yhteydessä myös kuvaus.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Leena Salmensaari ja nuorisotyönohjaaja Katri Rantanen. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Meihin kaikkiin tutustut ennen pitkää! Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Nähdään piakkoin,

t: Leena Salmensaari, pastori