Mahtavaa, että olet lähdössä kanssamme riparille. Tässä kirjeessä on tärkeää tietoa rippikoulustasi, lue se siis tarkkaan!

Olet mukana Räfsö 2 -rippikoulussa, jonka leirijakso on 26.-2.7.2018 Räfsön saaressa. Konfirmaatiojuhlamme on su 8.7. klo 10 Kirkkonummen kirkossa. (Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus to 5.7. klo 16 -18). Rippikouluun kuuluu myös ennakkotapaamisia, joista seuraavaksi.

1) Ensimmäiseksi kokoonnumme kaikkien rippikouluryhmien yhteiseen aloitustapahtumaan la 27.1. klo 17 Kirkkonummen kirkkoon. Kirkkoon on hyvä saapua klo 16.45. Tapaaminen päättyy klo 19. Saat tapahtumassa paljon infoa tulevasta.

2) Oman ryhmän kesken tapaamme la 10.2. klo 13 – 17 Kirkkonummen seurakuntatalolla. Tutustumme tapaamisessa toisiimme paremmin.

3) Kutsumme sinut yhdessä huoltajiesi kanssa mukaan perhepäivään su 18.3. klo 10  Kirkkonummen keskustan kirkolle messuun , paikalla toivomme teidän olevan viimeistään klo 9.45. Toivomme, että ainakin yksi huoltajista osallistuu tapaamiseen. Perhepäivässä keskustelemme mm. leiriin ja konfirmaatiojuhlaan liittyvistä asioista kaikki yhdessä, sekä nuoret ja aikuiset erikseen. Päivämme jatkuu kirkkonummen seurakuntatalolla päättyen klo 14.

4) Viimeinen tapaamispäivä ennen leiriä on ma 25.6. Tapaamme Kirkkonummen seurakuntatalolla klo 11. päivämme loppuu klo 16

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Marjo Parttimaa, nuorisotyönohjaaja Tarja Kivikkola ja kausityöntekijä Heikki Heinonen sekä kanttorina muutamana päivänä Mari Sirén. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun! Mikäli sinulla tai huoltajillasi on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia. Myös kaikenlaisista aikatauluongelmista kannattaa ottaa yhteyttä heti.

Nähdään pian,

terveisin Tarja, Marjo, Heikki ja Mari