Räfsö 1

TERVEHDYS!

Olet mukana Räfsö 1. rippikoulussa, jonka leirijakso on 4.-10.6.2018 Räfsön saaressa. Konfirmaatiojuhlamme on su 17.6. klo 14 Kirkkonummen kirkossa. (Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus pe 15.6. klo 14-16). Rippikouluun kuuluu myös ennakkotapaamisia, joista seuraavaksi.

1) Ensimmäiseksi kokoonnumme kaikkien rippikouluryhmien yhteiseen aloitustapahtumaan la 27.1. klo 17 Kirkkonummen kirkkoon. Kirkkoon on hyvä saapua klo 16.45. Tapaaminen päättyy klo 19. Saat tapahtumassa paljon infoa tulevasta.

2)Oman ryhmän kesken tapaamme su 28.1. klo 9.50 Kirkkonummen kirkossa. Osallistumme yhdessä messuun, minkä jälkeen jatkamme tapaamista välipalan jälkeen seurakuntatalolla. Tutustumme tapaamisessa toisiimme paremmin. Tapaaminen päättyy klo 14.

3) Kutsumme sinut yhdessä huoltajiesi kanssa mukaan perhepäivään su 11.3. klo 14.30-18 Masalan kirkolle, Tinantie 4. Toivomme, että ainakin yksi huoltajista osallistuu tapaamiseen. Perhepäivässä keskustelemme mm. leiriin ja konfirmaatiojuhlaan liittyvistä asioista kaikki yhdessä, sekä nuoret ja aikuiset erikseen. Osallistumme lopuksi kaikki yhdessä messuun klo 17-18.

4) Viimeinen tapaamispäivä ennen leiriä on su 27.5. Tapaamme Kirkkonummen kirkossa klo 9.50 ja osallistumme messuun, missä siunataan kesän isoset. Sen jälkeen jatkamme yhteistä päivää ruokailulla ja oppimisella seurakuntatalolla n. klo 16 saakka.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Johanna Siltala, kanttori Ilona Nyman ja lapsityönohjaaja Nina Hotma. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun! Mikäli sinulla tai huoltajillasi on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia. Myös kaikenlaisista aikatauluongelmista kannattaa ottaa yhteyttä heti.

Huom! Kutsumme vanhempia/huoltajia rippikoululaisten vanhemmille tarkoitettuun kasvatusiltaan ma 9.4. klo 18-20 Masalan kirkkoon.

Nähdään pian,

terveisin Johanna, Ilona ja Nina

aikuistyö vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Toimin myös Veikkolan alueella ja koordinoin aikuisten toimintaa pienryhmien, parisuhdetyön ja monenlaisten tapahtumien osalta.