TERVEHDYS!

Tässä kirjeessä on tärkeää tietoa rippikoulustasi, lue se siis tarkkaan.

Olet mukana päivärippikoulussa 6.-13.6.2018, jonka konfirmaatio on 17.6. klo 10. Rippikouluun kuuluu muutama ennakkotapaaminen, joista seuraavaksi:

1) Ensimmäiseksi kokoonnumme yhteiseen aloitustapahtumaan la 27.1. klo 16 Toritie 3, josta siirrymme Kirkkonummen kirkkoon. Tapaaminen päättyy klo 19. Saat tapahtumassa paljon infoa tulevasta.

2) Seuraavaksi tapaamme 18.3. klo 14–18 Masalan kirkolla, Tinantie 4. Ohjelmassa on tutustumista, rentoa yhdessäoloa ja opiskelua. Syömme tapaa-misessa myös reilun välipalanJ. Osana tapaamistamme on messu klo 17–18.

3) Kutsumme sinut yhdessä vanhempasi kanssa mukaan 6.5. klo 14–18 Masalan kirkolla, Tinantie 4. Tällöin keskustelemme tärkeistä rippikouluun liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan tulisi olla paikalla. Osallistumme myös messuun klo 17–18.

4) Ennen päivärippikoulun aloittamista tapaamme vielä 5.6. klo 10–15 Keskustan seurakuntatalolla, Seurakunnantie 1. Aloitamme päivän aamupalalla ja tarjoamme myös lounaan.

Konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus ovat 14.6. klo 14–16 keskustan kirkossa.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Anna-Maija Kuutti-Manninen ja nuorisotyönohjaaja Katri Rantanen. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Meihin kaikkiin tutustut ennen pitkää! Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Nähdään piakkoin,

t: Anna-Maija ja Katri

Anna-Maija Kuutti-Manninen, Anna-Maija.Kuutti-Manninen@evl.fi, 050-3569041, Katri Rantanen, katri.rantanen@evl.fi, 050-3423197.