Päiväripari 2, Veikkola

TERVEHDYS!

Kiva, että olet lähdössä rippikouluun kanssamme!

Olet mukana Päivärippikoulu 2 ryhmässä. Koulujen alkamisajasta johtuen rippikoulun päivämäärät ovat muuttuneet niin, että varsinainen intensiivijakso pidetään ma 30.7-ma 6.8. Toivottavasti tämä muutos sopii aikatauluihinne.  Intensiivijakson päivät pidetään yleensä klo 10-16 Veikkolan seurakuntakodilla (Kisapolku 1). Mahdollisista retkistä ja poikkeusaikatauluista infoamme erikseen. Konfirmaatiojuhlamme on su 12.8. klo 12 Haapajärven kirkossa (Puukirkontie 20).

Rippikouluun kuuluu myös ennakkotapaamisia, joista seuraavaksi:

1) Ensimmäiseksi kokoonnumme kaikkien seurakuntamme ripareiden yhteiseen aloitustapahtumaan la 27.1. klo 17-19 Kirkkonummen kirkkoon (Tallinmäki 21). Saat tapahtumassa paljon infoa tulevasta. Olethan ajoissa paikalla, viim. klo 16.45!

2) Seuraavaksi tapaamme ke 28.2. klo 16-19 Veikkolan seurakuntakodilla. Ovet ovat auki klo 15 alkaen, jos tulet suoraan koulusta. Ohjelmassa on tutustumista, rentoa yhdessäoloa ja pohdiskelua. Teemme tapaamisessa myös reilun välipalan.

3) Kutsumme sinut yhdessä huoltajiesi kanssa mukaan perhepäivään su 15.4. klo 12-16 Veikkolan seurakuntakodille. Osallistumme ensin messuun klo 12-13, minkä jälkeen juomme kirkkokahvit ja pysähdymme ripariin liittyvien kysymysten äärelle yhdessä, sekä aikuiset ja nuoret erikseen.

4) Ennen intensiivijaksoa tapaamme vielä to 28.6 klo 11-16 Haapajärven kirkolla.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Johanna Siltala ja erityisnuorisotyönohjaaja Mio Kivelä. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Lisäksi rippikoulussamme vierailee muita työntekijöitä ja henkilöitä eri teemoihin liittyen.

Mikäli sinulla tai huoltajillasi on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen tai intensiivijakson aikataulumuutokset aiheuttavat vaikeuksia, ottakaa rohkeasti yhteyttä mahdollisimman pian.

Tapaamistamme odottaen,

Johanna ja Mio

aikuistyö vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Toimin myös Veikkolan alueella ja koordinoin aikuisten toimintaa pienryhmien, parisuhdetyön ja monenlaisten tapahtumien osalta.