Kalliopirtti 2, Kärkölä

Tärkeää tietoa rippikoulusta!

Olet mukana Kalliopirtti 2 -rippikoulussa 26.7.–1.8.2018, jonka konfirmaatio on lauantaina 4.8. klo 12 Kirkkonummen kirkossa. Rippikouluun kuuluu leirin lisäksi yhteisiä tapaamisia seuraavasti:

1) Kokoonnuimme yhteiseen aloitustapahtumaan lauantaina 27.1. klo 15.45 Keskustan seurakuntatalolle, Seurakunnantie 1. Täältä siirryimme Kirkkonummen kirkkoon, jossa saimme paljon infoa tulevasta. Sait mukaasi myös vihkosen, johon teet muistiinpanoja ja keräät merkintöjä tutustuessasi yhteiseen seurakuntaamme.

Kuva Kirkkonummen riparivihosta

2) Seuraavaksi tapaamme sunnuntaina 4.3. klo 15–19.15 Lyanilla, Pappilanmäki 5. Ohjelmassa on tutustumista, rentoa yhdessäoloa ja opiskelua. Syömme tapaamisessa myös reilun välipalan. Osana tapaamistamme on osallistuminen Tuomas-messuun Kirkkonummen kirkossa klo 18–19.15.

3) Sunnuntaina 20.5. klo 14–18 kutsumme sinut yhdessä vanhempasi kanssa Masalan kirkolle, Tinantie 4. Tällöin keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista, joten ainakin toisen huoltajan tulisi olla paikalla. Osallistumme myös messuun klo 17–18.

4) Ennen leirin aloittamista tapaamme vielä Kohti leiriä -päivässä keskiviikkona 25.7. klo 10–15 Masalan kirkolla, Tinantie 4. Tarjoamme päivän aikana lounaan.

Konfirmaatioharjoitukset ja valokuvaus ovat perjantaina 3.8. klo 14–16 keskustan kirkossa.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Anna-Maija Kuutti-Manninen, lastenohjaaja, perhetyöntekijä Milla Seire sekä kausityöntekijä, luokanopettaja Ilkka Vuori. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Meihin kaikkiin tutustut ennen pitkää! Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Rippikouluun kuuluu myös tutustumista seurakunnan toimintaan. Voit valita seuraavista yhden ja ilmoittaa valintasi ohjaajille:

22.3.

Pääsiäiskuoroon tutustumaan klo 18-20