Heponiemi, kesä

Olet mukana Heponiemen rippikouluryhmässä, jonka konfirmaatio on lauantaina 7.7. klo 12 Kirkkonummen kirkossa, Tallinmäki 1.

Rippikouluun kuuluu ennakkotapaamiset,joista seuraavaksi.

1) Ensimmäiseksi kokoonnumme yhteiseen aloitustapahtumaan la 27.1. klo 17-19 Kirkkonummen kirkkoon. Saat tapahtumassa riparivihkosen ja paljon infoa tulevasta. Olethan ajoissa paikalla, viim. klo 16.45!

2) Seuraavaksi tapaamme sunnuntaina 11.2. klo 14-16 Masalan kirkossa, Tinantie 4. Ohjelmassa on tutustumista, rentoa yhdessäoloa ja opiskelua. Syömme tapaamisessa myös reilun välipalan.

3) Kutsumme sinut yhdessä vanhempiesi kanssa mukaan perjantaina 20.4. klo 16-18 Masalan kirkkoon. Vanhemmille info klo 17.-17.45, johon tulee ainakin toisen vanhemman osallistua. Mikäli voittamaton este, pyydän ilmoittamaan rippikoulun papille. Osallistumme myös iltamessuun klo 18.

4) Ennen leirille lähtöä tapaamme vielä maanantaina 4.6. klo 13-16 Masalan kirkossa.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat pastori Leena Salmensaari ja perhetyöntekijä Teija Salovaara-Korhonen. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Meihin kaikkiin tutustut ennen pitkää! Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rippikouluun liittyen, voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

Nähdään piakkoin,

t: Leena Salmensaari, pastori