Kehitysvammaisille

Seurakunta haluaa olla läsnä myös kehitysvammaisten arjessa, iloissa ja suruissa. Seurakuntayhteys, sosiaalinen tuki ja virkistys korostuvat toiminnassa.

Seurakunta järjestää kehitysvammaisille omaa erityistoimintaa, avoimen kerhon Kaveriklubin, leirejä, retkiä ja kirkkopyhiä. Teemme yhteistyötä Kirkkonummen tukiyhdistyksen, ruotsalaisen seurakunnan, koulujen, kunnan vammaispalveluiden ja paikallisten asumisyksiköiden kanssa.

Seurakunta tarjoaa myös keskusteluapua, ohjausta ja neuvontaa kehitysvammaisille ja heidän läheisilleen. Voit olla yhteydessä lähimpään diakoniatoimistoosi joko keskustassa, Veikkolassa tai Masalassa.

Erityisrippikouluja järjestetään yhteistyössä rovastikunnan ja Eteva-kuntayhtymän kanssa. Lisätietoja kehitysvammaistyöstä vastaavalta diakoniatyöntekijältä.