Aikuisten pienryhmät

Aikuisten pienryhmissä kokoonnutaan yhteen lukemaan Raamattua, rukoilemaan, laulamaan ja jakamaan elämää yhdessä toisten kristittyjen kanssa. Kirkkonummella kokoontuu eri alueilla monia erilaisia pienryhmiä. Tule rohkeasti tutustumaan ja löydä itsellesi sopiva ryhmä.

Piiriläiset kertovat "Olen todella aina piirin jälkeen huojentunut ja on turvallinen olotila.
Olen aina tavannut ihania ystäviä.
"

Piiri antaa voimaa ja siunausta
arkeen. On rakentavaa jakaa toisten kanssa ajatuksia ja kokemuksia
.”

Piiri on minulle hengellisen elämän tukipilari. Pelkkä arjessa eläminen tekee elämän kapeaksi.  Piirissä koen toisen todellisuuden.”

Piiristä olen saanut hyviä ja luotettavia ystäviä. Piirissä toteutuu Raamatun kehotus: ”kantakaa toistenne kuormia” ja ”itkekää itkevien kanssa”. Myös yhteinen ilo on aitoa.

Piiriin on ihana tulla, sillä siellä on turvallinen ilmapiiri ja lämmin henki, ja piiriläisten kesken vallitsee luottamus. Saan olla siellä oma itseni ja saan sanoa siellä oman mielipiteeni. Myös epäillä saa. Tuntuu, että Jeesus itse on Pyhän Hengen kautta meidän kanssamme.”

Pienryhmänohjaajia

aikuistyö vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Toimin myös Veikkolan alueella ja koordinoin aikuisten toimintaa pienryhmien, parisuhdetyön ja monenlaisten tapahtumien osalta.