Kristuspäivä

Paikkakunta:
Kirkkonummi
Yhteystiedot:
pastori Johanna Siltala puh. 050 321 6252.
Tapahtuman kuvaus:

Kristuspäivä kutsuu kristittyjä kaikista kirkkokunnista ja herätysliikkeistä rukoilemaan yhdessä Suomen puolesta. Kristittyjä yhdistävä rukouspäivä on yksi reformaation merkkivuoden ja Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden kristillistä päätapahtumista. Kristuspäivässä keskitytään rukoukseen, Kristukseen ja ristiin, joka on myös maamme lipussa.

Päivän kohokohta on, kun Suomen jokaiset vaakunaviirit kannetaan ristinmuotoon Turkuhallin Areenalle.

Lähtö: 2.12. klo 9.30 keskustan seurakuntatalolta, josta bussi Masalan ja Veikkolan kautta Turkuun ja paluu Veikkolan ja Masalan kautta n. 23.30 keskustan seurakuntatalolle.

Matkan kustannukset: Hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan. Kristuspäivän lipun hinta on 10-15€ ja sen lisäksi matkakustannukset. Ruokailut osallistujat maksavat itse.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: 12.10. mennessä sähköpostilla ritva.karikoivu@evl.fi tai tekstiviestillä 050 3062727 (Ritva Karikoivu)

Seurakunnantie 1 , Kirkkonummi