Aikuisten viikonloppuleiri riparitunnelmissa Räfsössä 15.-17.9.2017

Yhteystiedot:
Anna-Maija Kuutti-Manninen,
anna-maija.kuutti-manninen@evl.fi, p.050 356 9041

Hugo Lehkonen, hugo.lehkonen@evl.fi, p. 050 597 3799.
Tapahtuman kuvaus:

Tule mukaan aikuisten ripariviikonloppuun 15. - 17.9. seurakuntamme leirikeskukseen Räfsön saareen. Viikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus kokea, millainen on nykyään riparileiripäivä.Samalla voit palauttaa mieleesi omia rippikoulumuistojasi tai saada ehkä ensimmäiset omat rippikouluun liittyvät kokemukset.

Elämme yhdessä läpi yhden kokonaisen rippikoululeiripäivän – keskustelemme elämästä kristittynä tämän päivän maailmassa, työskentelemme eri tavoin myös ryhmissä, ja ripariin kuuluvalla tavalla laulamme paljon sekä pidämme hauskaa muun muassa iltaohjelmassa. Päivää rytmittävät monin tavoin toteutettavat hiljentymishetket. Viikonlopun aikana keskustellaan tämän päivän kristittynä elämiseen liittyvistä kysymyksistä, ja osallistujilla on mahdollisuus vaikuttaa keskusteluaiheiden valintaan.

Omasta riparistasi on voinut kulua jo enemmän tai vähemmän aikaa, tai rippikoulusi on aikanaan ehkä jäänyt käymättä. Jos haluat suorittaa aikuisrippikoulun, tämä viikonloppu voi muodostaa siitä osan.  Oli tilanteesi mikä tahansa, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Lähdemme ripariviikonloppuun perjantaina 15.9. Porkkalanniemeltä, Motaleffin rannasta klo 18 ja palaamme sunnuntaina 17.9. lounaan jälkeen noin klo 13. Ripariviikonlopun hinta on 110 euroa.

Ilmoittauduthan 25.8. mennessä Anna-Maija Kuutti-Manniselle,

anna-maija.kuutti-manninen@evl.fi   / tekstiviestillä p. 050 356 9041 tai Hugo Lehkoselle,
hugo.lehkonen@evl.fi  / tekstiviestillä p. 050 597 3799.

Räfsön saari , Kirkkonummi