Lepää kirkossa ja arki-illan ehtoollinen

Alkaa
Tiistai 2.5.2017 klo 18:00
Loppuu
klo 20:00
Tapahtumapaikka:
Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko
Paikkakunta:
Kirkkonummi
Yhteystiedot:
Tuula Peura
Tapahtuman kuvaus:

Miltä tuntuu katsella kirkkotilaa makuultaan tai sulkea silmät ja vain kuunnella musiikkia, raamatuntekstiä ja hiljaisuutta? Naapuriseurakunnassamme Siuntiossa on järjestetty Lepää kirkossa tilaisuuksia jo useamman kerran. Kirkkonummelaisten toiveesta mahdollisuuksia levähdyksiin on nyt myös Kirkkonummen kirkoissa.

Keväällä 2017 järjestetään levähdä kirkossa sarja, niin että yksi ilta vietetään kussakin Kirkkonummen kirkossa. Jokainen levähdyshetki on kirkkonsa ja toteuttajansa näköinen.

Ti 2.5. klo 18 Kirkkonummen kirkko (Tuula Peura ja Ilona Nyman)

Klo 19 Arki-illan ehtoollishetki

Ke 31.5. klo 18 Haapajärven kirkko (Johanna Siltala ja Johanna Salmela)

Levähdä kirkossa tilaisuuteen voit halutessasi ottaa mukaan oman makuualustan ja viltin. Levähdyshetken aikana kuullaan mietiskelyyn sopivia raamatuntekstejä ja rukouksia virikkeeksi sekä kanttorin soittamaa/laulamaa musiikkia hiljentymisen tueksi. Lepäämisen jälkeen on mahdollisuus osallistua lyhyeen ehtoollishetkeen tai keskustella pastorin kanssa.

Tallinmäki 1 , Kirkkonummi