Nuorille

Seurakunnan tekemän nuorisotyön perusta on rippikoulutyössä. Nuorisotyö tarjoaa rippikoulun käyneelle nuorelle mahdollisuuden pohtia elämää kristilliseltä näkökannalta yksin ja yhdessä. Lisäksi nuoret saavat viettää aikaa muiden samanhenkisten nuorten kanssa.

 

Nuorisotyön tarkoituksena on tukea nuorten kristillistä kasvatusta. Samalla nuorille tarjotaan tilaisuuksia, joissa kaikkia asioita saa vapaasti lähestyä ja pohtia eri näkökannoilta.

 

Nuoret kokoontuvat yhteen isoskoulutuksiin, nuorteniltoihin sekä erilaisille leireille ja retkille. Tarkempaa tietoa eri nuorisotyön muodoista saa erityisesti , alla olevista linkeistä sekä nuorisotyönohjaajilta:

 

  • Tarja Kivikkola
    puh. 050 367 8721

  • Mio Kivelä
    puh. 050 376 1480


Kosmos

Kosmos - KirkkOnummen SuoMalaisen srk:n nuorten Omat Sivut


Lue lisää


Rippikoulut

Rippikoulu on osa kirkon kasteopetusta. Rippikoulun sisältö kiteytyy hyvin sanoihin elämä, usko ja rukous. Rippikoulussa pohditaan kristittynä elämistä ja kristillisyyden merkitystä ja pyritään vahvistamaan nuorten uskoa.


Lue lisää


Isoset

Isoset ovat rippikoulun käyneitä rippikoulujen ryhmänvetäjiä, jotka ovat
saaneet valmennuksen tehtäväänsä seurakunnassa.


Lue lisää


Nuortenillat

Nuortenillat ovat rentoja kohtaamispaikkoja, joissa kokoonnutaan aina tietyn aiheen äärelle. Niitä pidetään sekä keskustan Lyanilla että Veikkolan seurakuntakodilla.


Lue lisää


Nuortenmessut

Nuortenmessu tapahtuu noin kaksi kertaa kuukaudessa keskustan kirkossa. Se on noin 45 minuuttia kestävä ehtoollisjumalanpalvelus, jonka musiikista vastaa nuorten messuryhmä.


Lue lisää


Leirit ja retket

Seurakunta järjestää monenlaisia leirejä ja retkiä.


Lue lisää
Kirkkonummen Seurakuntayhtymä
PL 26, 02401 Kirkkonummi
Seurakunnantie 1
Puhelinkeskus (09) 80501
Fax (09) 853 3169
www.kirkkonummenseurakunnat.fi
Avoinna: ma-pe klo 9.00 - 15.00
Kesä-, heinä- ja elokuussa:
ma-to klo 9.00 - 11.30 ja 12.30 - 15.00
pe suljettu