Toimintaa lapsiperheille

Tervetuloa mukaan!  Yhdessäoloa, leikkiä, tekemistä ja hiljentymistä on tarjolla lasten ja vanhempien kerhoissamme ympäri Kirkkonummea. 

 

Kesäajalla meillä on kerhotoimintaa lapsille ja perheille kesäkuussa juhannukseen asti. Heinäkuussa olemme Piennarpihan asukaspuistossa yhdessä kunnan avoimen varhaiskasvatuksen kanssa Piennarpihan asukaspuistossa. Ensi kertaa on perheille toimintaa ja tapaamispaikka auki myös heinäkuussa! Elokuun alussa on pienten koululaisten leiri Veikkolassa. 

 

 

Seurakuntamme on mukana Kirkkohallituksen Lapsiarkki–pilottihankkeessa vuosina 2017–2018 yhdessä 25 muun seurakunnan kanssa. Lapsiarkki–hankkeen tarkoituksena on kehittää uudenlainen toimintamalli yhden vanhemman perheiden arjen tukemiseksi.

 

Hanketta varten on nyt aukaistu kysely. Kyselyyn voivat vastata kaikenkokoiset perheet. Vastausaikaa on 27.8.2017 asti. Kiitos!

 

Pääset kyselyyn tästä linkistä: 

 

Syksyn toiminta alkaa ma 21.8. Vapaina olevia kerhopaikkoja voi hakea läpi kesän. Kerhopaikkapäätökset kesän hakemuksille tule kotiin sähköpostitse  10. - 11.8.

 

Päiväkerhopaikkaa haetaan  Pienten koululaisten voi hakea kesän ajan 6.8. asti.

  

Siunattua kesää koko perheelle!

 

Kerho on mukava tapa tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin  ja jakaa kokemuksia lapsiperheen iloista ja solmuista. Lapset pääsevät omissa turvallisissa kerhoympäristöissään opettelemaan sosiaalisia taitoja ja solmimaan ystävyyssuhteita varhaiskasvatuksen ammattilaisten, lastenohjaajien, ohjauksessa. Kaikessa kerhotoiminnassamme on hengellinen elämä hartauksineen läsnä lapsi- ja perhelähtöisesti: arki ja juhlat sekä erilaiset teemat rytmittyvät vuodenkierron ja kirkkovuoden mukaisesti.

 

Tutustu tarjontaamme ja tule mukaan lastesi kanssa iloiseen toimintaan omassa kotiseurakunnassasi. Seuraa ilmoitteluamme netti- ja fb-sivuillamme sekä Kirkkonummen Sanomien seurakuntasivuilla.

 

Tapaamisiin kerhoissa!Kesäkerhoja lapsille kesäkuussa

Kesäkerhot 3–9-vuotiaille lapsille ja perhetuvat koko perheelle.


Lue lisää


Kesäperhetuvat koko perheelle kesäkuussa

Kesäperhetupa on koko perheen kesäkeidas.


Lue lisää


Ensimmäisen lapsen kanssa

Vertaisryhmiä ensimmäisen lapsen saaneille vauvaperheille!


Lue lisää


Koko perheelle

Perhetupa on kohtaamispaikka kotona lapsiaan hoitaville aikuisille ja heidän lapsilleen. Toiminta alkaa ma 21.8. Perhetuvassa tavataan samassa elämäntilanteessa olevia perheitä lähiympäristöstä.


Lue lisää


Päiväkerhot 2-5-vuotiaille

Syksyn 2017 päiväkerhoihin voi hakea viereisestä sukkanapista. Uutena kerhotarjonnassa on mahdollisuus hakea päiväkerhopaikkaa, kun lapsi on täyttänyt 2 vuotta.


Lue lisää


Lauantaipesä, pyhäkoulu 3-10-vuotiaille

Lauantaipesä on lasten oma  pyhäkoulu. Lauantaipesät on tarkoitettu 3-10-vuotiaille lapsille. 


Lue lisää


Kaakaokerho 1-3 -luokkalaisille  

Kaakaokerho on 1-3-luokkalaisten toiminnallinen kerho.


Lue lisää


Päivähoitoyhteistyö

Päivähoitomentoriin voi ottaa yhteyttä, kun päiväkoti tai perhepäivähoitaja tarvitsee yhteistyökumppania päivähoidon uskonto- ja katsomuskasvatukseen.


Lue lisää


Lasten sururyhmä

Läheisen menettäminen koskettaa lasta ja lapsen tapa surra vaihtelee eri ikäkausien mukaan


Lue lisää


Syntymäpäiväjuhlat 4-vuotiaille

Maaliskuussa vietetään tammi-kesäkuun aikana ja lokakuussa heinä- joulukuun aikana syntyneiden neljä vuotta täyttävien seurakuntalaistemme syntymäpäiväjuhlaa.


Lue lisää
Kirkkonummen Seurakuntayhtymä
PL 26, 02401 Kirkkonummi
Seurakunnantie 1
Puhelinkeskus (09) 80501
Fax (09) 853 3169
www.kirkkonummenseurakunnat.fi
Avoinna: ma-pe klo 9.00 - 15.00
Kesä-, heinä- ja elokuussa:
ma-to klo 9.00 - 11.30 ja 12.30 - 15.00
pe suljettu