Gospelworkshop ja konsertti Pyhän Mikaelin kirkossa 24.8. klo 19 ja klo 21

pe 24.8. kello 19.00 - kello 22.00

Gospelworkshop ja konsertti Pyhän Mikaelin kirkossa 24.8. klo 19 ja klo 21 Kirkkonummen kirkko

Kaikille avoin ja maksuton gospelworkshop Pyhän Mikaelin kirkossa. klo 19-20. Workshopin johtaa kirkkonummelainen kanttori Nina Pakkanen ja mukana Gospel Helsinki -kuorolaisia. Workshopiin ei ole mitään pääsyvaatimuksia, se on osallistava ja tärkeintä yhdessä laulaminen. Workshopin jälkeen klo 21 alkaa Gospel Helsingin konsertti, workshopiin osallistujat pääsevät konserttiin puoleen hintaan.

Kirkkonummi-päivien avoin Gospelworkshop yhdessä Gospel Helsinki -kuoron kanssa kuoronjohtaja Nina Pakkasen johdolla.

Workshop on kaikille avoin, osallistava ja maksuton tilaisuus, jossa ei vaadita ennakko-osaamista. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Workshopin jälkeen Gospel Helsinki & Band pitää konsertin, jossa workshopilaiset ovat osallisina musiikin toteutuksessa. Myös yleisö kutsutaan mukaan.

Gospel Workshop on maksuton. Gospel-konsertin liput maksavat 10e. Jos olet osallistunut workshopiin, tai olet työtön, eläkeläinen, opiskelija tai alle 18v, niin liput 5e. Lippuja myydään kirkon ovelta ennen konserttia.

Gospel Helsinki
Joonatan Rautio, piano ja saksofoni
Sami Koskela, lyömäsoittimet
Juho Kivivuori, basso
Nina Pakkanen, musiikinjohto

GOSPEL HELSINKI
Gospel Helsinki kokoaa yhteen gospelista kiinnostuneita laulajia kaikkialta pääkaupunkiseudulta. Kuoron taiteellisena johtajana toimii kuoron perustaja, Meilahden seurakunnan A-kanttori, musiikin maisteri Nina Pakkanen. Valovoimaisena johtajana tunnettu Pakkanen on kartuttanut gospelin taitojaan amerikkalaisten asiantuntijoiden opastuksella mm. Tukholman gospelfestivaalien kursseilla ja rytmimusiikin kuoronjohtoa Tanskan The Royal Academy of Music:ssa. Musiikin rajat ylittävä näkemys ja vahva usko gospelmusiikin vapauttavaan voimaan on voimistunut vuosien saatossa ja kulkenut rinta rinnan klassisen musiikin kanssa.
Gospel Helsinki julkaisi ensilevynsä Unspeakable Joy 2014 ja on kysytty esiintyjä festivaaleilla ja konserteissa mm. Kirkko soikoon –festivaali 2015, Oulu Gospel -festivaali 2016. Tänä kesänä kuoro esiintyy Porin Kirkkopuistossa Soi sekä Kirkkonummipäivät 2018 -tapahtumissa. Gospel Helsingin koti on Meilahden seurakunnassa, jossa kuoron toiminta alkoi nuorisokuorona, vuonna 2012 kuoro rekisteröityi yhdistykseksi ja otti nimekseen Gospel Helsinki. Tällä hetkellä mukana on 60 laulajaa. Kuoron äänialat ovat sopraano, altto, tenori ja basso.

Gospel Helsinki brings singers, interested in gospel music, together from all over the Helsinki metropolitan area. The choir's artistic director and founder is the leading cantor of Meilahti parish, Master of Music Nina Pakkanen. She is known as a charismatic and inspirational choir conductor. She has gained gospel music skills with the help of American experts in Stockholm Gospel Festival Courses and The Intelligent Choir Method at the Royal Academy of Music in Denmark. The cross-border view of music and the strong belief in the powerful expression of liberation in gospel music has intensified over the years and developed in parallel with classical music.
Gospel Helsinki released its first album ”Unspeakable Joy” in 2014 and has been a popular performer at festivals and concerts e.g.”Kirkko soikoon” Festival in 2015 and Oulu Gospel Festival in 2016. This summer the choir is performing in ”Pori Kirkkopuistossa Soi” and in ”Kirkkonummipäivät 2018” happenings. The home of Gospel Helsinki is the Meilahti parish, where Gospel Helsinki began as a youth choir. In 2012 the choir became a registered society and was named Gospel Helsinki. There are currently 60 singers. The choir's voices are soprano, alto, tenor and bass.

Kirkkonummen suomalainen seurakunta ja Gospel Helsinki

vapaapäivät ma, ti

Keskustan aluetyö:

Johdettavat ryhmät: Lapsikuoro Pääskyset sekä Laulu- ja soitinyhtye Värinä

Keskustan seurakuntatalo

Kesäkonsertti

Kolmen lauluyhtyeen sveitsiläis-suomalaisessa yhteiskonsertissa kuullaan monipuolista naiskuoromusiikkia

Kirkkonummen kirkko

Virsimaraton Pyhän Mikaelin kirkossa 25.8. klo 10-14

Virsimaratonissa lauletaan neljän tunnin ajan kevään ja kesän aikana virsiäänestyksessä valittuja suosikkivirsiä sekä muita virsiä. Tilaisuus on kaikille avoin ja laulamaan voi halutessaan tulla vaikka koko maratonin ajaksi.