Kesäkonsertti

Kesäkonsertti Keskustan seurakuntatalo

Kolmen lauluyhtyeen sveitsiläis-suomalaisessa yhteiskonsertissa kuullaan monipuolista naiskuoromusiikkia

Sveitsiläinen lauluryhmä Joyana sekä lauluryhmä Ilo  Marjaana Miettisen johdolla sekä veikkolalainen Valona-kuoro laulavat konsertissaan suomalaista ja eri puolilta maailmaa olevaa naiskuorolle sävellettyä ja sovitettua musiikkia. Konsertin jälkeen kahvi- ja teetarjoilu sekä mahdollisuus kohtaamiseen. Tervetuloa monipuoliseen ja mukavaan iltaan! Konserttiin on vapaa pääsy, vapaaehtoinen kahvikolehti.

Kirkkonummen kirkko

Gospelworkshop ja konsertti Pyhän Mikaelin kirkossa 24.8. klo 19 ja klo 21

Kaikille avoin ja maksuton gospelworkshop Pyhän Mikaelin kirkossa. klo 19-20. Workshopin johtaa kirkkonummelainen kanttori Nina Pakkanen ja mukana Gospel Helsinki -kuorolaisia. Workshopiin ei ole mitään pääsyvaatimuksia, se on osallistava ja tärkeintä yhdessä laulaminen. Workshopin jälkeen klo 21 alkaa Gospel Helsingin konsertti, workshopiin osallistujat pääsevät konserttiin puoleen hintaan.

Kirkkonummen kirkko

Virsimaraton Pyhän Mikaelin kirkossa 25.8. klo 10-14

Virsimaratonissa lauletaan neljän tunnin ajan kevään ja kesän aikana virsiäänestyksessä valittuja suosikkivirsiä sekä muita virsiä. Tilaisuus on kaikille avoin ja laulamaan voi halutessaan tulla vaikka koko maratonin ajaksi.