Kesäkonsertti

to 19.7. kello 18.30 - kello 20.00

Kesäkonsertti Keskustan seurakuntatalo

Kolmen lauluyhtyeen sveitsiläis-suomalaisessa yhteiskonsertissa kuullaan monipuolista naiskuoromusiikkia

Sveitsiläinen lauluryhmä Joyana sekä lauluryhmä Ilo  Marjaana Miettisen johdolla sekä veikkolalainen Valona-kuoro laulavat konsertissaan suomalaista ja eri puolilta maailmaa olevaa naiskuorolle sävellettyä ja sovitettua musiikkia. Konsertin jälkeen kahvi- ja teetarjoilu sekä mahdollisuus kohtaamiseen. Tervetuloa monipuoliseen ja mukavaan iltaan! Konserttiin on vapaa pääsy, vapaaehtoinen kahvikolehti.


Katso myös

pe 24.8. klo 19.00 -22.00

Kirkkonummen kirkko

Gospelworkshop ja konsertti Pyhän Mikaelin kirkossa 24.8. klo 19 ja klo 21

Kaikille avoin ja maksuton gospelworkshop Pyhän Mikaelin kirkossa. klo 19-20. Workshopin johtaa kirkkonummelainen kanttori Nina Pakkanen ja mukana Gospel Helsinki -kuorolaisia. Workshopiin ei ole mitään pääsyvaatimuksia, se on osallistava ja tärkeintä yhdessä laulaminen. Workshopin jälkeen klo 21 alkaa Gospel Helsingin konsertti, workshopiin osallistujat pääsevät konserttiin puoleen hintaan.
la 25.8. klo 10.00 -14.00

Kirkkonummen kirkko

Virsimaraton Pyhän Mikaelin kirkossa 25.8. klo 10-14

Virsimaratonissa lauletaan neljän tunnin ajan kevään ja kesän aikana virsiäänestyksessä valittuja suosikkivirsiä sekä muita virsiä. Tilaisuus on kaikille avoin ja laulamaan voi halutessaan tulla vaikka koko maratonin ajaksi.