Miesten kevätretki

Espoon leirikeskuksessa, Hvittorpissa Masalassa

Miehille kevätretki

Tervetuloa miesten kevätretkelle!
Espoon seurakuntien parissa toimiva miesryhmä, Espoon Aarteenetsijät, ovat kutsuneet kirkkonummelaiset ja lähiseudun miehet kevätretken merkeissä Hvittorppiin! Tämä on kauden päätöskokoontuminen.

Ajankohta on maanantai 28.5 klo 18 eteenpäin. Paikalle saa toki tulla myöhemminkin.

Paikkana on Espoon seurakuntien leirikeskus, Hvittorpin rantasauna, Masala, Hvittorpintie 245. Rantasauna on lämpimänä heti klo 18 alkaen, iltapala klo 19.30, jonka jälkeen iltaohjelma. Ohjelmassa on pari puheenvuoroa, paljon laulua ja ehtoollinen, jonka toimittaa pastori Seppo Särkiniemi.

Ilmoittautuminen: Pe. 18.5 mennessä Ritva Karikoivulle. Ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse ritva.karikoivu@evl.fi tai puhelimitse 050 306 2727.

Kimppakyydit  lähtevät seurakuntatalon edestä, Seurakunnantie 1 klo 17.45. Jos tarvitset kyytiä, ilmoita siitä Ritvalle ilmoittautumisen yhteydessä. Samoin kerro myös erityisruokavaliosi.

Yhteisen kirkkovaltuuston jäsen

Lista I – Sitoutumattomat sekä Kokoomus ja Keskusta