Sateenkaarevat nuortenillat Lyanilla

Kerhotalo Lyan

Sateenkaarevat nuortenillat Lyanilla.

kKirkkonummen suomalaisen seurakunnan eristyisnuorisotyö järjestää yhteistyössä Kirkkonummen kunnan nuorisopalveluiden kanssa kolma satenkaarevaa nuorteniltaa Lyanilla (Pappilanmäki 5).

Illat on suunnattu erityisesti sateenkaareville nuorille (sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöön kuuluvat, sukupuoltaan ja/tai seksuaalista suuntautumistaan pohtivat yms), mutta iltaan voi tulla mukaan ystävätkin. Illat ovat luottamuksellisia ja syrjinnästä vapaita alueita.

Illoissa käsitellään kävijöitä kiinnostavia teemoja sekä vietetään aikaa yhdessä.

Hevoshaansilta 4, Kirkkonummi

Moottoripaja

Moottoripaja nuorille, jonne voit tulla itse huoltamaan ja korjaamaan kaksipyöräistäsi. Tarjolla myös aina kahvia ja keksiä.

Hevoshaansilta 4, Kirkkonummi

Moottoripaja