Perhetupa

Laajakallion kerhotilat

Perhetupa on kohtaamis- ja puuhailupaikka lapsille ja heitä hoitaville aikuisille yhdessä. Perhetupaan voi tulla joustavasti aukioloaikoina. Hartaus- ja laululeikkihetki klo 10 ja klo 13.30.

Perhetuvassa on perheiden kanssa suunniteltua ohjattua toimintaa lapsille ja vanhemmille yhdessä. Kerhossa leikitään ja pelaillaan, askarrellaan ja maalaillaan, lauletaan laululeikkejä, liikutaan ja ihmetellään asioita hartaushetkissä. Tilassa on mahdollisuus lämmittää omia eväitä ja tarjolla on mehua, teetä ja kahvia.

Noin kerran kuussa aikuisilla on mahdollisuus keskusteluun ryhmässä. Lapsille järjestetään omaa ohjattua toimintaa aikuisten keskustelun ajaksi. Perhetupa tiedottaa viikottain Facebook-sivullaan @perhetupalaajakallio.

lastenohjaaja, perhetyöntekijä

Perheet Laajakallio, Masala ja Veikkola Verkostot

lastenohjaaja, perhetyöntekijä

Perheet Laajakallio, Masala ja Veikkola Verkostotyö

Kirkkonummen kirkko

Virsimaraton Pyhän Mikaelin kirkossa 25.8. klo 10-14

Virsimaratonissa lauletaan neljän tunnin ajan kevään ja kesän aikana virsiäänestyksessä valittuja suosikkivirsiä sekä muita virsiä. Tilaisuus on kaikille avoin ja laulamaan voi halutessaan tulla vaikka koko maratonin ajaksi.