Sateenkaareva nuortenilta Lyanilla

Kerhotalo Lyan

Sateenkaareva nuortenilta Lyanilla.

Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan eristyisnuorisotyö järjestää yhteistyössä Kirkkonummen kunnan nuorisopalveluiden kanssa kolma satenkaarevaa nuorteniltaa Lyanilla (Pappilanmäki 5).

Illat on suunnattu erityisesti sateenkaareville nuorille (sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöön kuuluvat, sukupuoltaan ja/tai seksuaalista suuntautumistaan pohtivat yms), mutta iltaan voi tulla mukaan ystävätkin. Illat ovat luottamuksellisia ja syrjinnästä vapaita alueita.

Illoissa käsitellään kävijöitä kiinnostavia teemoja sekä vietetään aikaa yhdessä.

Kirkkonummen kirkko

Virsimaraton Pyhän Mikaelin kirkossa 25.8. klo 10-14

Virsimaratonissa lauletaan neljän tunnin ajan kevään ja kesän aikana virsiäänestyksessä valittuja suosikkivirsiä sekä muita virsiä. Tilaisuus on kaikille avoin ja laulamaan voi halutessaan tulla vaikka koko maratonin ajaksi.