Perhetupa

Laajakallion kerhotilat

Perhetupa on kohtaamis- ja puuhailupaikka lapsille ja heitä hoitaville aikuisille yhdessä. Perhetupaan voi tulla joustavasti aukioloaikoina. Hartaus- ja laululeikkihetki klo 10 ja klo 13.30.

Perhetuvassa on perheiden kanssa suunniteltua ohjattua toimintaa lapsille ja vanhemmille yhdessä. Kerhossa leikitään ja pelaillaan, askarrellaan ja maalaillaan, lauletaan laululeikkejä, liikutaan ja ihmetellään asioita hartaushetkissä. Tilassa on mahdollisuus lämmittää omia eväitä ja tarjolla on mehua, teetä ja kahvia.

Noin kerran kuussa aikuisilla on mahdollisuus keskusteluun ryhmässä. Lapsille järjestetään omaa ohjattua toimintaa aikuisten keskustelun ajaksi. Perhetupa tiedottaa viikottain Facebook-sivullaan @perhetupalaajakallio.

lastenohjaaja, perhetyöntekijä

Perheet Laajakallio, Masala ja Veikkola Verkostot