Äidit ja lapset kevätleiri Räfsössä

pe 20.4. kello 17.30 - la 21.4. kello 19.30

Räfsön leirikeskus

leiri äideille ja lapsille

Leiri on tarkoitettu äideille ja lapsille, myös mummit tervetulleita. Lasten ohjelma on suunnattu yli 3-vuotiaille. Ohjelmassa yhdessäoloa, kirkkohetki, askartelua, liikkumista, sauna, hartaushetkiä ja keskustelua myös aikuisten kesken. Lähtö pe klo 17.30. ja paluu la noin klo 19.30. Leirin järjestämässä seurakunnan äitiryhmä. Leirin hinta on 50€/aikuinen, 20€/lapsi. Tiedustelut: johanna.siltala@evl.fi tai 050 321 6252.

LEIRI TÄLLÄ HETKELLÄ TÄYNNÄ!

aikuistyö vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Toimin myös Veikkolan alueella ja koordinoin aikuisten toimintaa pienryhmien, parisuhdetyön ja monenlaisten tapahtumien osalta.